Vinderne er…

Så er der udtrukket to vindere af iPhone covers 🙂 Det var Magnus der fik æren af at trække vinderne! Stort tillykke Mette Mohr og Trine Greve! Skriv mig en mail med jeres adresse på blog@rijah.dk. Tak til alle jer andre der havde lyst til at deltage, dejligt i ville være med, trods det ikke var særlig skønhedsrelateret 🙂

Magnus var meget ivrig og var lige ved at spise en af sedlerne efter han havde elimeneret den første, ved at kaste den på gulvet. Så måtte lige redde den han tog som vinder, gik ud fra det var den han spiste som var vinderen 😀

2013-05-26

2. omgang af udtrækningen blev meget hurtig, da jeg ikke rigtig turde lægge alle papirerne foran ham, efter den meget ivrige tilgang af 1. udtrækning, så det blev den første han kunne nå 😀

2013-05-261

Tak til MyTrendyPhone.dk for at ville udlodde to covers 🙂

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.