Chanel Gradient – Azuré, Bel-Argus og Steel

Da jeg sidste gang lavede en gradient så tænkte jeg at det måtte jeg altså også prøve med de nye Chanel farver, når de nu engang kommer og i dag fik jeg så lige sneget mig til at lave en 🙂 Den er godt nok svær at fotografere og der er selvfølgelig overskyet lige nu, så kan heller ikke få et shot af det i solen, typisk! Så nu tog jeg lige et par billeder af den med blitzen, det blev vel også nogenlunde, men det fanger det bare slet ikke så flot som det egentlig ser ud.. Verdammt! Jeg har, som overskriften fortæller, brugt Azuré, Bel-Argus og så den lidt ældre lak Steel, den er ikke direkte metallic som de to andre, men synes den fungerede rigtig fint til formålet. Synes faktisk der er lidt duochrome over dem, eller er det bare mig? 😀 Eva fra Coewless, lagde et smukt billede af en gradient hun har lavet med de to og så Peridot, den er altså vildt smuk! Tjek hendes billede ud her 🙂 Jeg er i helt vild med resultatet og kan ikke lade være med at sidde og kigge på dem hele tiden 😛 De ryger nok ikke af foreløbig, hvis jeg skal bestemme 😀 Hvad synes i om resultatet og har i fået kastet jer ud i en gradient endnu? 🙂

Chanel Azure Belargus Steel Gradient

Chanel Gradient

9 comments

  1. Hvor er det altså fint!
    Prøvede at kaste mig ud i en gradient for noget tid siden. Dog ikke med et særlig vellykket resultat – svampen gik i stykker og hang fast i lakken, så den røg af lige så hurtigt, som den kom på. Må dog prøve igen smart…

    1. Ej hvor øv, det håber jeg da ikke sker igen. Er sikker på det er et spørgsmål om at øve sig lidt i hvert fald, det er hvad jeg har blevet nødt til 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.