Julenegle

Så fik jeg søreme også tid til at lave en julemanicure(ingen tid til cleanup dog :() og det blev en meget simpel en… eftersom jeg prøvede med noget striping tape og den gik slet ik som jeg havde regnet med desværre.. Det så ellers meget fedt ud 🙁 Nå men det er altså bare tre meget julede lakker der er kommet på. Sally Hansen Red Zin, IsaDora Arctic Treasure og Rimmel Ruby Crush. Forsøgte at lave det lidt graduerende, men det er ikke meget man kan se det er der og den er dælme også svær at fotografere hvis man skal kunne se det ordentligt.. Men ikke desto mindre er jeg ret tilfreds 🙂 Jeg håber i alle er kommet sikkert ud til familien, hvis i ikke skal afsted i morgen selvfølgelig 🙂 Her står den bare på hygge med mand og barn <3
IMG_4064IMG_4105bloglovin

7 comments

  1. Sådan nogle negle ville jeg ellers gerne fejre jul med. Men jeg har ingen julefarver og har ligget syg den sidste uge, så har ikke været ude for en dør 🙁

    Men nu håber jeg bare at jeg kan være nogenlunde frisk til i morgen.
    Glædelig jul

  2. “extra long lasting” på IsaDoras flaske
    ja, men er ALLE glitter negle lakker ikke det? (mega meget, en vinkelsliber skal der til jo) jeg har tit studset over det når jeg har kigget på dem i Douglas.. altså 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.