New H&M Polishes

I am just posting a bunch of pictures today because I have a easter party tomorrow and then work until Monday so don’t think I will be able to make any more polish posts before next week 🙂 So enjoy these 😀

U are smokin’hot

Aquatini

Just a fling

It’s genious M

Preppy Pink

Have a very happy Easter if you celebrate it and if not just have a very pleasant rest of the week/weekend 😉

11 comments

    1. Hehe well thought I had to find something a little thing to throw in that was just a bit Easter like 😛 And that was what I found 😛

    1. Rigtig godt spørgsmål 😛 Har kun lige haft dem på til de her billeder så kan ikke lige svare på det 😛 Men vil da sige at en toplak kan do miracles ;D Og eftersom jeg ved at den jeg har smidt på Barry M som jeg havde på en 4-5 dage før jeg fjernede den så burde den virke på samme måde på dem her. Men jeg tar It’s Genious M på i dag/morgen og så smider overlak på. Så kan jeg lige vende tilbage med holdbarheden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.