Julekalender 17. december: Vind YniQ rondeller & RexCure creme

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Dagens låge gemmer på endnu 4 pakker med vatrondeller fra YniQ og så en lækker økologiske håndcreme fra danske RexCure. Cremen er ren naturlig baseret på økologiske urter. Den er også uden parfume, parabener, farvestoffer og ikke testet på dyr. Den er desuden sikker for både allergikere og børn at bruge 🙂
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

115 comments

  1. En god håndcreme, kan man altid bruge! Jeg har desværre ikke fundet den perfekte endnu..

  2. Håndcreme kan man bestemt altid bruge, og vatrundeller kan man aldrig få for mange af 😀

  3. De vat-rondeller er bare VERDENS BEDSTE…..længere er den ikke 🙂
    Håndcremen kommer på et stratetisk godt tidspunkt, min tube er nemlig ved at være tom 🙂

  4. Clap your hands – The important message – Ikke mindst i denne kolde tid… En dejlig præmie til skøn pleje.