Chanel Coromandel

I dagens anledning… altså 3 advent 😀 Så får i endnu en rigtig lækker julet lak 😀 Nemlig Chanel Coromandel.. måske ikke lige en der er så let igen at finde, i hvert fald ikke i butikkerne. Online kan man godt finde den, ligesom jeg har gjort 🙂 Men den er altså fra en kollektion tilbage i 2009 og der findes også en duft og en læbestift fra Chanel med samme navn. Farven ligger sådan midt imellem rød og orange og det skær i kan se på billedet til venstre, er desværre ikke nemt at se på neglene når den kommer på. Man kan ane det ganske lidt på ringfingeren 🙂 Jeg fandt min på Trendsales og der kan man altså være heldig at finde en del neglelakker også de sjældne 🙂

3. advent står på mit vedkommende i julehyggens tegn, vi(kæresten) bager småkager og laver konfekt og så har vi købt en julegave til os selv, nemlig en iPad 3… så kæresten nemt kan se opskriften ude i køkkenet 😀 Pissesmart!

Husk at smide kommentarer til julekalender indlæggene 😀  Go’ søndag 😀

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.