Status på flytning…

Vi er efterhånden ved at komme ret godt på plads i den nye lejlighed. Vi har vist stadig en 5-6 små flyttekasser stående med ting i. Men vi mangler altså også stadig et par skabe og lign. før vi kan få pakket det sidste ud. I dag var vi til gengæld ude og købe lamper og en reol, så vi har været hamrende effektive hele dagen og boret huller og samlet ting. Så jeg har endelig fået en meget tung flyttekasse pakket ud. Med alle mine bøger i. Og resultatet kan ses nedenunder 😀 Vi har købt nye møbler til stuen i den forstand at vi var trætte af det lyse træ som der var på sofabord og tv-bord så vi har hoppet ud i valnød. Det er godt nok svært at finde noget i. Og specielt der har den samme nuance. Men vi fandt da heldigvis 3 dele som passer fint sammen. Har skam tænkt mig at vise det færdige resultat engang når vi har pakket alt ud og fået sat alt på plads. Men indtil da så må i lige nøjes med det her 🙂

We are slowly getting unpacked at the new place and today we were out getting some more stuff, lamps and this bookcase 😀 I assembled it all by myself 😛 So nice to finally get my beloved books unpacked 😀 Oh and as well as my sheep’s 😛 And yes its World of Warcraft that’s on the bottom shelf 😛

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.