GOSH – Yellow Doll

Den første af de 3 nye fra Gosh.. Den minder meget om Orly – Lemonade, som i nok kan se, men Orlys er mere “blød” i det eller hvad man nu skal sige. Der er mere pastel farve over den end denne fra Gosh. Så vil faktisk nok mene at den minder mest om den fra Barry M der hedder Lemon Ice. Men Gosh lakken virker sådan mere mat og sløv i den.. hvis i forstår? 🙂 Hmm.. knap så frisk er måske et bedre ord? Begge billeder er taget med samme kamera og indstillinger, så det er ikke fordi lyset fejler noget. Men man kan helt sikkert købe den hvis man godt kan li de andre to farver, men synes måske de er lidt besværlige at få fat i 🙂 Men den ryger nok i min byttebunke 😉

Wow I was tired writing this.. have completely forgotten the english down here 😛 Well I dont like this so much, going to my swappile 😛

4 comments

  1. Den har jeg lige købt i dag, er ved at blive rigtig vild med gule lakker.

    Dog undrer jeg mig over at de igen har en mint-farvet lak. Sammen med Miss Mole og den der nude kom jo Miss Minty (Miss Mint?). Og nu den der Silky Mint?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.