Julekalender 13. december: Vind 6 Rimmel Lycra Pro Neglelakker

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget, det gør du nemt ved at trykke på Del knappen lige under indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Bemærk jeg har ændret lidt i reglerne, så husk at dele indlægget 😉

Så er jeg stærkt tilbage med endnu en låge med en lækker gave i. Der er intet mindre end end 6 lakker til en heldig vinder i dag 😀 De er fra venstre mod højre: Black Pearl, Blue Vogue, Aqua Cool, Hypnotise, Urban Purple og Fancy Fucsia. Nogen super lækre vinterfarver, men bestemt også velegnet til andre sæsoner 🙂
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

163 comments

 1. Jeg er ret vild med rimmels lakker. De holder fint, fås i mange farver og så er jeg rigtig glad for den brede børste, som jeg synes, gør det meget nemmere at lægge den pænt på 🙂

 2. Vi fortsætter hvor vi slap og håber på denne gang at vinde nogle fantastiske lakker 🙂

 3. Jeg kan meget godt lide rimmels neglelakker, så det kunne være fedt at vinde 🙂

 4. Det er godt nok nogle flotte farver – syntes sagtens man kan bruge dem langt ind i foråret:)

 5. Flotte farver, og trænger også til at opdatere min private kollektion, så det ville passe fint 😀

 6. Jeg har lagt et link til din blog på min FB, for jeg kunne ikke finde “share” knappen til FB 😉 (Måske det bare er mig, der er blind?)

 7. Nøøøøøj! Sindssygt lækre farver. Kender ikke Rimmels neglelakker, men kunne umådeligt godt tænke mig at prøve dem 😉
  God juuul

 8. Fine. Og har faktisk ret god erfaring med de lycra lakker, de holder godt på mine negle 🙂
  I wish 🙂

 9. Der er godt nok nogle fine farver derimellem… De måtte gerne føjes til min samling 😀

 10. Nu har jeg ikke vundet nogen af de andre, så nu syntes jeg altså at jeg har fortjent at vinde! :))

 11. hold da op hvor er de flotte

  kære julemand jeg har været sød i år, vær sød at skænk mig de smukke neglelakke som jeg syntes er vildt fede <3 Please

 12. Hotte farver til den mørke og ikke mindst festlig tid. Mine negle rækker ud efter skøn colorit på dagene… 🙂