Julekalender 14. december: Vind GOSH og YniQ produkter

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget, det gør du nemt ved at trykke på Del knappen lige under indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Bemærk jeg har ændret lidt i reglerne, så husk at dele indlægget og ikke mindst så husk at skrive en kommentar på igår hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Dagens låge gemmer på endnu en omgang GOSH neglelakker og YniQ vatrondeller 🙂 Dog er der altså kun 3 stk. til vinderen i dag af dem 😉 Dagens vinder vil altså modtage 3 GOSH neglelakker nemlig Holographic Hero, With a Twist og Lazy Green. Alle en del af deres efterårskollektion 🙂 Kan da i øvrigt se jeg mangler at få With a Twist vist til jer.. Det må jeg se at få lavet om på, det er virkelig en lækker farve ;D

Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

149 comments

 1. Ohh la la – Skønne lakker igen igen – ser med glæde frem til din præsentation af With a Twist…

 2. Jeg vil gerne være med igen. Vandt ikke de første 11 dage, så håber på at vinde en af de næste 🙂

 3. Glæder mig til at se with a twist – den ser rigtig flot ud 🙂
  Jeg deltager selvfølgelig igen – det er virkelig nogle lækre ting du har fået fat i 🙂

 4. Superfede lakker fra Gosh – Lazy Green er bare så fin en efterårsfarve 🙂
  Og With a twist er også lige mig 😀

 5. Bliver bare nød til at vinde det her! Vil så gerne have den holografiske lak, please træk mig :bb

 6. Jeg er en tosse med grønne neglelakker, så jeg krydser fingre for at vinde netop den her med Lazy Green i pakken 😀

 7. Endnu engang disker du op med en præmie som jeg bare må eje. Krydser mine små neglelakhungrende fingre 🙂

 8. Virkelig flotte farver! :))) Holographic Hero står faktisk på dette års jule-ønskeliste – hihi

 9. Sikke en fin præmie med en masse lækre sager 🙂 Glædelig 14 december 🙂