Nå men.. æh…

Det skulle jo være meningen at når huset blev solgt så blev det en kæmpe lettelse…. ha ha ha ha…

Ja, nej på ingen måde. Slet ikke.

Overtagelsen er nemlig allerede den 1. April og jeg har absolut ingen ide om hvor jeg skal flytte hen. Så ligger praktisk talt søvnløs hver nat om hvad der skal ske.

Jeg vil helst i en lejebolig, da jeg har et ønske om en anden bil. Og skulle jeg ende med at købe en bolig i stedet, skulle miraklet ske at jeg har råd, så kan jeg godt skyde en hvid pil efter den drøm. For det er lidt af en drøm der kan gå i opfyldelse hvis det hele falder i hak med en lejebolig.

Men lige pt. afventer jeg svar fra bankrådgiver om jeg kan købe bolig. Og håber lidt at et andet mirakel kan indfinde sig inden, altså at jeg kan få tildelt en lejebolig.

For hver dag der går, rykker det at være decideret hjemløs tættere på og det trigger i den grad mit “har styr på det og kontrol”-gen, at jeg ik aner hvordan tingene ser ud om to mdr.

Derfor er det også virkelig svært for mig at tage mig sammen til at begynde at pakke ting ned. Har pt. en kasse fyldt. Så mangler resten af huset bare… Forhåbentlig kommer der noget motivation med de lysere eftermiddage, som har indfundet sig de sidste par dage, for ikke at nævne de lysere morgener 😊

Men kunne vi ik bare lige forwarde til 1. juni eller så noget, så alt forhåbentlig er på plads? 😬

Photo by PhotoMIX Ltd. from Pexels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.