Julekalender 24. december: Vind Depend startkit + 2 farver

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Så blev det endelig juleaften og vi kan forhåbentlig alle se frem til en hyggelig aften i familiens skød. Jeg vil slutte min lille julekalender her på bloggen af med en, synes jeg selv, ret god julegave 🙂 En heldig vinder får et Depend Gellack Startkit, komplet med lampe, før/efter-rens og trin 2 og 4, samt 2 farver nr. 313, en lilla med glimmer og en hvid nr. 000. Jeg har selv haft fornøjelsen af at teste det og det kan i se her 🙂 Jeg regner med at trække vinderne i løbet af de næste par dage. Så hvis i mangler at kommentere på de andre indlæg, så kan det altså nås endnu. Håber I har kunne lide min julekalender og at det har været spændende at åbne dagens låge… Jeg har i hvert fald nydt at lege julemand eller nisse er det vel i en kalender 😀

Her til sidst så vil jeg da lige benytte muligheden for at sige TUSIND tak for alle jeres skønne kommentarer i løbet af måneden. TUSIND tak til alle mine søde sponsorer af gaver til julekalenderen. TUSIND tak for at i læser med her, gamle som nye 🙂 Håber i får en rigtig dejlig jul og en masse skønne gaver 🙂 En sidste lille hilsen til alle dem der nu engang ikke kan fejre jul den 24. december af den ene eller anden grund, jeg har selv haft arbejdet på jule- eller nytårsaften og ved det er en sur tjans. Men nogen skal jo holde DK igang 😉

dependstartkitjuleaften

Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂bloglovin

121 comments

 1. Nuuuuiiij, bedste gave ever! Og tusinde tak for en fantastisk julekalender. Der må ligge virkelig mange timers arbejde i den…

 2. Jeg synes, at det har været fantastisk, at du har haft tid, overskud og energi til at lave konkurrencer hver dag.

  Og så slutte af med sådan en gevinst – den kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i.

 3. Haha, jeg havde lige genlæst dit gamle indlæg om Depend Gellack, og nu ser jeg så, at man kan vinde det i konkurrencen 😀

 4. Tusind tak for den fantastiske pakkekalender! Synes det har været virkeligt fine pakker alle dagene og kæmpe tak fordi du gider alt arbejdet med at holde sådan en omgang jule-konkurrence-kalender

 5. Sikke en vidunderlig præmie! Glædelig jul til dig, dine kære og selvfølgelig også de andre der har kommenteret på bloggen:-)

 6. Kære Rijah.
  Tusind tak for en helt fantastisk december. Jeg har endnu ikke været så heldig at vinde men det kan jo nås endnu 😉
  Uanset hvad så skal du have tak for at have gjort december bare lidt bedre 🙂
  God jul!

 7. Okay NU blev det spændende:D nøøøj hvor vil jeg gerne vinde det sæt, har kigget på det så mange gange… Jeg går igang med at be til julemanden med det samme! 😉

 8. Tusind tak for den flotte julekalender! Der har været mange (24!) rigtig flotte præmier.
  Jeg vil elske at vinde Depend julegaven.
  Knus og glædelig jul til dig og dine ♥

 9. Håber du får en rigtig skøn juleaften med dem du holder af….

  Tusinde tak for en super julekalender – hold da helt op hvor har der været mange fede ting….

 10. Det start-kit står øverst på min ønskeseddel i år, så det kunne jeg godt bruge.

 11. Rigtig glædelig jul 🙂 Tak for en dejlig julekalender 🙂

  Mvh.

  Annesofie

 12. Glædelig Jul til dig Maria og din lille familie. 🙂 Håber i får en glædelig jul! 🙂
  Det har været en fornøjelse at finde dit negle univers og følge med. Det har været en flot julekalender du har lavet.. Men det siger jeg dig!! Jeg er simpelthen nødt til at vinde den her nr 24.. 😉 Kan jo ikke finde den nogen steder.. 😛 😉

 13. Jeg ville rigtig gerne forsøge mig med gelenegle, så det kunne være perfekt at være så heldig og vinde denne!

 14. Åh, åh, ÅÅÅÅH! Drømmer om at vinde. <3

  ☆☆☆ ⒼⓄⒹ ⒿⓊⓁ ☆☆☆
  ┊ ┊ ┊ ★
  ┊ ┊ ☆
  ┊ ★

 15. Århh det er SÅ smart! Jeg har hørt at hvis man ligger en normal lak mellem bud og overlak så funger det lige så godt som hvis det var gellak hele vejen igemmen.

  Glædelig juleaften!

 16. Hvor lækkert! Amen altså!!
  Rigtig glædelig jul! Og du kan tro, at vi også har nydt din lille nisse-tjans måneden igennem, om vi har vundet eller ej 😉

 17. endnu en lækker præmie! håber på det bedste ! rigtig glædelig jul, og bjælleklang:-)

 18. Ja tak 🙂 Rigtig glædelig Jul til dig og dine kære – og tak for en fantastisk julekalender til alle os andre. Også selvom jeg ikke vinder. Det har været super flotte præmier 🙂

 19. det ville være den bedste julegave at vinde den her. Ville have købt det men da jeg er blevet arbejdsløs er der bare ikke råd til det. ååhhh krydser alt der kan krydses

 20. Superskøn gave 🙂 det har været en superlækker julekalender du har ført 🙂 Håber selvfølgelig på at vinde, men bare at vide at 24 personer har fået forskønnet deres jul i år pga. dig, er jo dejligt! Så håber du har haft en dejlig jul!

 21. Øjh, det her var en af de ting, jeg ikke fik ønsket mig… Men som jeg virkelig gerne vil have!

  Og tak for den dejlige julekalender, du har haft. 🙂 God jul til dig og dine. 🙂

 22. Halleluhja Halleluhja Halleluhja … … … HAL LE LUH JaHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH … Virkelig en lækker julegave du der slutter kalenderen af med – Wauw Wauw og ønkset om en rigtig glædelig jul, samt dejlige juledage.

 23. Guud for en dejlig gave jo, har faktisk kigget på den der flere gange fordi jeg har negle der flækker som bare pokker, og så tænkte jeg at den der måske kunne være god og styrke mere… Puuha mon der ikke bare er en lille bitte bitte chance for at at jeg kan vinde en af dine gaver?? for de er sq fede alle sammen.

 24. Wauw sikke en skøn gave 🙂 Jeg vil meget gerne være med i lodtrækningen 🙂

 25. Åhhhhh mine negle kunne trænge til sådan et sæt 🙂 jeg har de grimmeste negle og dette kunne virkelig gøre underværker. Jeg ved at det holder temmelig længe (ca 3 uger) og ville gøre så meget godt for mit selvværd <3
  Rigtig glædelig 2. juledag og et vidunderligt nyt år <3