Vind e.l.f. Cosmetics produkter

Så har jeg endnu en lækker giveaway til jer i samarbejde med e.l.f. Cosmetics Danmark. Der vil være tre vindere som hver får en lækker neglelak, en tinted moisturiser og en cream blush 🙂 Så hvis du har lyst til at deltage så smid en kommentar hvor du skriver hvilket e.l.f. produkt er dit yndlings, hvis du ikke har prøvet noget fra e.l.f. endnu, så kan du bare skrive hvilket du godt kunne tænke dig at prøve 🙂 Smid et like på bloggens facebook side og på e.l.f. Cosmetics facebook side og hvis i ikke allerede følger med på bloglovin så må i jo meget gøre det og like indlægget der 🙂 Har i i øvrigt set at jeg er blevet interviewet til deres blog? Det kan læses lige her 😀 Jeg trækker vinderne på søndag den 12. maj. Håber i vil være med!

giveawayelfcosmetics

82 comments

 1. Jeg har intet prøvet af deres (endnu!), men vil rigtig gerne prøve deres neglelakker, da jeg har hørt meget godt om dem!

 2. Jeg har til dato desværre endnu ikke haft fornøjelsen af deres produkter, men jeg vil glæde mig til at prøve creme blush’en. Skøn Give Away 🙂

 3. Jeg er helt pjattet med deres løse pudder og deres bløde bløde børster <3

 4. Jeg har adrig prøvet nogen af deres produkter, men har længe gerne ville prøve en creme blush, så det ville jo være perfekt at vinde den her give away, så jeg kan prøve e.l.f.’s udgave 🙂

 5. Jeg har intet prøvet endnu, men vil gerne prøve deres neglelakker og blushes, som jeg har hørt meget godt om.

 6. Sikke dog en lækker give-away, elsker det make-up 🙂

 7. Jeg har 2 lakker fra elf. De er bare så smukke. De dækker dog begge i 3-4 lag, hvilket jeg synes er meget. Men de er begge meget lyse i det, så det er måske derfor. Men ville nu stadig gerne have flere 🙂

  kh
  Simone

 8. Wow! Det vil jeg elske at vinde! Jeg er helt vild med deres produkter. Jeg krydser fingre for at jeg har heldet med mig!

 9. Wow! Det vil jeg elske at vinde! Jeg er helt vild med deres produkter. Jeg kan især godt lide deres baked blush og deres neglelakker! de kommer altid på super smooth. Jeg krydser fingre for at jeg har heldet med mig!

 10. Like like like! Uh e.l.f’s produkter er jo bare dejlige, så skal da helt klart være med i den her giveaway, måske er jeg heldig denne gang 🙂 dejlig blog

 11. Det er faktisk utroligt, men har aldrig haft noget fra elf. Det er da selvfølgelig deres neglelak, som jeg helst vil prøve:)

 12. Jeg er enig med det med lakkerne 🙂 Dem er jeg også ret begejstrede for.

  Og ellers må jeg sige, at jeg er rigig glad for deres Mineral Foundation og Mineral Booster (den gule).

  Krydser fingre for at vinde, for jeg kan se, at de har fået nye farver på lakkerne.

 13. Jeg er 100% med 😀
  jamen jeg har aldrig rigtig prøvet nogle af deres produkter, men de har sådan en mist jeg gerne vil prøve, som holder på makeuppen 🙂

 14. Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve en e.l.f neglelak! 🙂

 15. Min favorit fra e.l.f. må været under deres Elements, hvor man selv kan vælge fire små ‘brikker’ og have dem fint med sig, istedet for at man har én skygge fra én palette og to fra en anden, som fylder helt vildt! Jeg bruger deres skygger hver eneste dag og synes de er fantastiske!

  xoxo,
  Sam Conradsen

 16. Jeg har aldrig prøvet nogle e.l.f. Produkter men jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve cream blush da jeg har hørt at den skulle være rigtig god 🙂

 17. Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle flere lakker fra e.l.f. har fire 🙂

 18. Jeg ville helt klart elske deres mineral produkter:) fed give away

 19. jeg prøver lykken om den skønne præmie, selv om det næsten er en umulighed at vinde med så mange konkurrenter <3 heheh

  krydser fingere og håber på held for det er da en super super lækker give away

 20. Jeg har endnu kun haft æren af at prøve deres lipgloss – og den er god! – men kunne helt vildt godt tænke mig at prøve en af deres makeup palletter også og deres neglelakker 🙂

 21. Jeg har ikke prøvet deres produkter, men kunne godt tænke mig at prøve deres neglelak. 😉

  Dejlig give away 😉

 22. Jeg har længe haft lyst til at prøve det lækre mærke, men jeg er aldrig nået dertil. Jeg vil specielt gerne prøve deres tinted moisturiser 🙂

  nanna kopp, nannakopp@live.dk, nckopp.blogspot.dk

 23. Jeg har ikke prøvet noget fra E.L.F, men jeg kunne godt tænke mig at prøve deres neglelakker og øjenskygger, da jeg har hørt rigtig gode ting om dem 🙂

 24. Skøn konkurrence!! Mit favorit produkt er den neglelak, som hedder “Coral”, det er bare en rigtig lækker sommer-lak! 😀

 25. Jeg elsker ELF. Jeg bruger ellers mest MAC og Benefit produkter, men ELF er af virkelig overraskende god kvalitet. Mine yndlingsprodukter må være ELF studio powder brush eller ELF All Over Color Stick i Spotlight.

 26. Elsker e.l.f – Det er nogle fantastiske produkter og fantastiske priser!

 27. Fantastiske produkter! Jeg er helt vildt med deres lakker – så mange skønne farver.

 28. Jeg har heller ikke været så heldig at prøve noget derfra endnu.. Men hvis jeg skullemprøve noget skulle det nok være noget fra deres mineral-serie og selfølgelig deres neglelak!:)

 29. Har ikke prøvet nogle af deres produkter endnu, men har faktisk villet prøve deres cream blush i ret så lang tid, så det er jo heldigt at jeg får chancen for det nu! (:

 30. Jeg er med alle steder 🙂

  Jeg har aldrig prøvet disse produkter fra e.l.f , men har hørt så meget godt om dem

  Mvh Eva

 31. Fed give away 🙂 jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve deres lakker 🙂

 32. Har aldrig prøvet e.l.f.s produkter endnu…men glæder mig til måske at få mulighed for det:) Det lyder i hvertfald positivt, når du omtaler mærket.Ville blive glad og taknemmelig…uanset hvilken af de tre ting, der måtte finde vej til mig, hvis jeg var så heldig at vinde.
  Mange tak for invitationen til at deltage i den fine giveaway…krydser fingre, arme, ben og fortænder;)
  Hilsen Marlene, 1i11e.1u11e@hotmail.com

 33. Fed giveaway! ELF laver nogle rigtig fede ting til nærmest ingen penge 🙂

 34. Glemte at skrive mit yndlings produkt! Mit yndlings produkt er nok deres Cream Blush eller deres neglelakker. De er rigtig gode 🙂

 35. Har aldirg prøvet noget fra e.l.f, men kunne vildt godt tænke mig at prøve deres neglelakker da jeg har hørt en masse godt om dem 🙂

  celine.4@live.dk

 36. Kunne godt tænke mig at prøve deres neglelakker også. Da jeg ikke rigtig har haft succes med andre endnu 🙁

 37. Jeg er også med begge steder 🙂 har heller aldrig prøvet E.L.F og produkterne ser rigtig lækker ud, så det ville være en fornøjelse at prøve 🙂
  Forsæt rigtig god dag

 38. Jeg har ikke et ynglings produkt, men jeg kunne godt tænke mig at prøve elf eyeshadow angelic:-)

 39. Følger og liker 🙂
  Jeg er ret vild med deres bronzer til at highlighte næse, hage, pande og kindben med 🙂
  Og så er jeg også lidt glad for deres sorte cream eye liner – er dog ikke sikker på de stadig har den.

 40. mit helt klart ynglings produkt fra elf er deres eyebrow kit 🙂
  men, synes generelt deres produkter er lækre og så til mega billige penge 🙂

 41. Har aldrig benyttet mig af e.l.f produkter før, da de desværre er lidt for dyre for min pengepung. Men kunne VIRKELIGT godt tænke mig at prøve deres cream blush, som jeg kun har hørt gode ting om 🙂
  Forresten har jeg livet alt hvad der kan likes og takker mange gange for en skøn blog og konkurrence! (:

 42. Nej hvor fedt, at du er blevet interweavet – cool

  Jeg kender slet ikke mærket, med deres cream blush ser rigtig lækker ud. Jeg har liket begge FB sider og følger dig via BL, så nu er der jo bare tilbage at krydse fingre for sit held ;O)

  Mange hilsner Betina

 43. Jeg har faktisk aldrig fået prøvet nogen af ELFs produkter, så det har jeg stadig til gode. Men jeg har både haft kig på deres pensler, deres mineralprodukter og deres blushes. En eller anden dag, må jeg få gjort noget ved det 😉

 44. Det er ved at være et par år siden, jeg sidst har prøvet elfs produkter – men dengang var jeg vist ret begejstret for deres øjenskygger og -blyanter. Neglelakkerne har jeg endnu ikke prøvet – men jeg har hørt godt om dem, så det kunne da være lækkert at vinde <3

 45. Jeg har endnu ikke stiftet personligt bekendtskab med e.l.f.s produkter, men jeg vil meget gerne prøve creme blushen, som jeg kun har hørt godt om.