Vinderne er…

JulekalenderSå er sidste omgang vindere inde for denne gang og hvis i er hurtigt ude så kan jeg nå at få sendt jeres gaver i dag 😉 Dem af dem som jeg står for at sende selvfølgelig, resten bliver sendt ud fra diverse sponsorerer, så de kommer nok først i det nye år, det samme med dem der har vundet første omgang, det er altså derfor i ikke har modtaget noget endnu 🙂 Igen så tusind tak for jeres deltagelse, ville virkelig ønske jeg kunne have givet jer alle sammen en ekstra lille julegave, det er jo dejligt at kunne glæde andre 🙂

Glædelig jul og GODT NYTÅR ikke mindst 😀
Julevindere2Alle vindere er fundet via Random.org og er dit navn på billedet, så skriv en mail til blog@rijah.dk med emnet “Vinder XX december” hurtigst muligt med dit navn og adresse og så vil jeg få sendt din gevinst 🙂bloglovin

5 comments

  1. Uhhm 🙂 15. december er CND neglepleje! I loooove it! Sender dig straks en besked! 1.000 tak og tillykke til de øvrige vindere 🙂

  2. Ihhh hvor dejligt at finde sit navn på listen. Tak til dig og til Random… Det er bare skønt at kunne glæde sig til en ekstra julegave i form af en lækker skønhedspræmie. Sender fluks mail af sted, og glæder mig til at modtage min fine pakke… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.