Chanel Graphite

Ja jeg faldt jo også i og fik den med hjem 🙂 Chanel Graphite er virkelig super flot og dækker fint ved et enkelt lag. Mere er der vel egentlig ikke at sige 😀 Jeg er ret sikker på den bliver brugt flittigt her i efteråret! Har i også købt den?


Better late than never 😀 I love it & its a single coat’er woohoo 😀

18 comments

    1. Haha 😛 Ja det er den! 😛 Øv hvor er det irriterende så noget bare lokker og så når man ser den lige der foran en så ryger man bare i med begge ben 😀

  1. Den er meget fin, jeg springer den over, har en der minder en del om den, men kunne godt finde på at købe Peridot i stedet, hvis ikke der kommer noget andet spændende senere på året 🙂

  2. Jeg var faktisk taget ned for at købe både den og Peridot, men havde heldigvis taget nogle på hjemmefra som jeg mente ville minde om dem, og dem jeg havde på var meget flottere. Syntes jeg i hvert fald 😉 Jeg har skrevet et indlæg hvor jeg sammenligner dem hvis du vil se 🙂
    Jeg synes den er super flot indtil den tørrer, men når den så er tør synes jeg den bliver “flad”? 🙁

  3. Jeg sprang på Peridot – var ellers overbevidst om at det var Graphite jeg ville synes bedst om, men det blev altså den anden.
    Men fin ser den ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.