OPI – It's My Year

Denne her faldt jeg altså pladask for da jeg så den hos Lipglossiping for en uges tid siden og så gik der ikke mange sekunder før jeg var i gang med at finde den på eBay. Den har ikke fået specielt meget omtale i blogland, har da set den rundt omkring, men ikke den hype som den måske fortjener fordi den er virkelig flot.

Den har været nærmest umulig at fange og billederne gør den slet ikke retfærdighed på nogen måde. Den er købt hos denne sælger på ebay, kan se hun har 5 tilbage derinde. Jeg bestilte den 28 august og den var fremme lørdag den 3 september, så det gik ret stærkt 🙂 $15.98 eller Ca. 85 DKR måtte jeg slippe så det var jo i den grad billigere end at købe den herhjemme, hvis den overhovedet er i butikkerne 🙂 Det er godt nok en amerikansk sælger så man kan risikere tolden oveni, bare så i er klar over det 🙂

Lakken er i øvrigt fra deres Miss Universe kollektion som kan ses her hos Scrangie. Sorry for billedspam i øvrigt 😛
OPI It's my yearOPI It's my year Super smuk lak! Den dækker fint ved 1 lag egentlig, men vil nok sige hvert fald 2, måske endda 3 for at få flaskens farve frem. Tror også den er god til at bruge som toplak oven på en anden farve 🙂

OPI It's my year
OPI It's my year
OPI It's my year
OPI It's my year
OPI It's my year
OPI It's my year
OPI It's my year
Super hard polish to capture! But I love it! This color has certainly not gotten the attention it needs! I have seen it on a few blogs, but nothing crazy like with other colors out there and that is such shame!

OPI It’s my year

22 comments

  1. Jeg har gået og luret på denne lak. Jeg synes simpelthen den er så flot! Jeg ved ikke helt, om det er en lak jeg faktisk ville gå specielt meget med, eller om den overhoved ville klæde mig.. men nøj hvor er det altså en fin farve 😀

  2. Den er virkelig fin! Den må jeg hellere skrive på min ønskeliste…

    Kender du http://www.mbeautylounge.com?

    Der har de den til lige omkring 55kr inkl. forsendelse.

    Jeg har handlet der en enkelt gang, det gik uden problemer, dog tager det lidt til inden den ankommer da den kommer fra USA (mener jeg).
    Jeg har endnu en lak derfra på vej som godt snart må skynde sig at komme….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.