Nomineret til Årets Danske Negleblog – Design- og Sprogprisen!

Jeg er så heldig at være blevet nomineret til disse to awards af mine søde neglelakblogger kollegaer, tusind tak! 😀 Så nu i har fået lidt af mig her i December, så håber jeg da i har lyst til at give lidt tilbage og så give en stemme på mig i Årets Danske Negleblog i kategorierne Design- og Sprogprisen 😀 Så hvis i har lyst så kan i stemme lige her eller klikke på billedet 🙂 Regner med at lave et lille indlæg her en af de næste par dage omkring de to neglelakker jeg fik i julegave 😀 Det var nemlig også det eneste jeg fik i julegave 😛 Altså fik mere… men det var jo ikke kun til mig, men også min kæreste og sønnen… ;D

 

9 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.