Inspiration til nytårsnegle

Der er blevet spurgt efter om jeg ikke kunne lave et indlæg om inspiration til nytårsnegle og det vil jeg selvfølgelig gerne 🙂 Jeg har dog lavet et par indlæg tilbage i november med nytårslakker, både med neglelakker og falske negle/stickers, men vil da gerne lige lave et indlæg mere, nu vi er lidt tættere på dagen/aftenen 😀 Her har jeg har valgt primært at fokusere på sølv’ish/glitter negle, da det på en eller anden måde bare er den farve jeg tænker på når nytår kommer på bordet. Er jeg den eneste der tænker i de baner? 😀 De tre første er nogen som er helt specielle på hver sin måde. Rimmel Precious Stones kom ud her i vinter og Diamond Dust er bare en super flot sort/grå jelly med glitter i. Den er virkelig pæn på neglene og et oplagt valg til nytårsfesten 🙂 Essie’s Beyond Cosy behøver vist ingen introduktion eftersom den er blevet en, som jeg vist selv udtrykte det “instant classic” og dermed også et must have i enhver neglelak samling 🙂 Den er alt efter hvordan lyset falder, sølv eller let guldfarvet, det er altså fedt! Så den er også helt oplagt, hvis man er mere til den farve. Den sidste Sublime Platine er fra L’Oréal’s Color Riche serie og helt sølv, nærmest folie agtig. Den er virkelig pæn og går man efter folie effekten uden at ville smide en masse penge efter det, nok det nærmeste man kommer på det. Dog er der en lille ulempe ved den og det er hvis man har nogen ridser/ujævnheder eller lign. på sin negl, så ses det nemt (i hvert fald for mig :P), hvilket man også kan se på mine negle desværre. Men hvis man er ligeglad med det så go for it! Den er pisse pæn 😛 Husk at trykke på billedet, så i kan se det lidt større 🙂
NewYearsnails1 Anden omgang herunder er de lidt mere crazy nails.. Dog ikke meget mere crazy, end de er ved at være ret meget almindelige, da det er blevet let tilgængelige for os almindelige mennesker og ikke kun forbeholdt dem som er gode til at finde på nailart og den slags 😛 Tre forslag fra det engelske mærke ciaté, den efterhånden velkendte Caviar manicure, Velvet manicuren som er ved at blive godt udbredt og ikke mindst en super lækker glitter lak fra ciaté som hedder Jewel oven på Oilslick også fra Ciaté 🙂 Til sidst er der nailstickers fra L’Oréal som jeg ved kan fås både i Matas og i Føtex og nok er den aller mest nemmeste måde at få lagt en hurtig og anderledes “lak” på til nytårsaften 🙂 Jeg har i hvert fald nogen jeg tager på nytårsaften, da jeg ved jeg ikke når at få lagt neglelak. Husk en topcoat øverst, så holder det bedre! 🙂 Nå men jeg håber det har hjulpet jer lidt på vej, hvis i har gået og tænkt på hvad i skulle have på neglene. Hvis ikke så håber jeg at i når at finde på noget… går jo ikke med nøgne negle på nytåraften! 😛
NewYearsnails2 Hvis jeg nu mod forventning ikke skulle nå at lave flere indlæg inden 2013, så vil jeg ønske jer alle et rigtigt godt nytår, pas nu på jer selv og hinanden, kys, kram og karameller fra mig ♥♥♥ I øvrigt så tusind tak til alle jer der har stemt på mig i er sgu så søde 😀 bloglovin

Produkter er tilsendt til anmeldelse
 

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.