Nytårsneglene!

Et hurtigt iPad billede midt i serviet foldningen 😀 det blev ikke til stickers som planlagt… Primært fordi min kæreste har ryddet op og jeg derfor ikke kan finde dem 😛 Så har prøvet min julegave, nemlig crocodile effect topcoaten fra Dior 😀 Synes de er blevet rigtig fine 😀 På højre hånd havde jeg taget Fnug’s Gold Stiletto på, men det funkede åbenbart ik med crocodile lakken, så tog det af igen og puttede Zoya Aurora på… Ihh den er pæn! Skal nok få taget billeder af den snarest 🙂 Tvivler på jeg laver flere indlæg her i år, men der kommer nok lidt på Instagram @rijah så der kan i jo følge lidt med i min nytårsaften 🙂 Ellers så rigtig godt nytår til jer alle <3
20121231-145914.jpg

6 comments

    1. Jeg fik dem i julegave, det var sådan et sæt der hed Golden Jungle, de blev købt i Køge, men tror ikke der er flere sæt dernede, men måske du kan prøve i Magasin, Matas, Illum og de steder som sælger Dior 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.