Ainhoa Neglelakker

Først og fremmest, rigtig godt nytår! Håber i alle kom vel ind i det nye år 🙂 Jeg var hjemme med kæresten, min lille søn og en af vores gode venner, til en hyggelig omgang mad og så lidt brætspil.. RISK I hate you!. Så det var skønt at vågne uden at have tømmermænd eller lign. Nå ja og vil da indskyde sønnen var med på en tre timers lur efter morgenmaden… Det var absolut noget der faldt i god jord 😉

Jeg synes det er meget passende at starte et nyt år med, i hvert fald for mig, et nyt neglelak mærke 🙂 Nemlig Ainhoa som er et innovativt og eksklusivt hudplejemærke, som så også har lidt makeup i deres sortiment. Blandt andet disse flotte neglelakker. Husk at klikke på billederne for at se det i lidt større version 😀 De dækker umiddelbart fint og holdbarheden er også god. Men det synes jeg kan komme ud på et efterhånden med de forskellige mærker, da alle slider forskelligt på deres negle hver dag, alt efter hvad man foretager sig, så noget der for nogen holder rigtig godt, virker måske ikke for andre. Men man kommer langt med en god base og top lak 🙂 Farverne er som følger: Lily Water, Fraise, Aquamarine, Kokoa og Marshmallow. Penslen er helt perfekt i bredden, altså ikke for bred og heller ikke for smal. De dækker alle helt fint ved et lag, dog skal den pinke Marshmallow nok have to for at dække bedst. Der er 8 ml i flasken og man kan få den på bla. danbeauty.dk for 99 kr. En lak jeg nok bliver nødt til at fremhæve er Aquamarine, altså den grønne… Den er altså bare så flot, plus der er et let shimmer i den! BONUS! 😀Ainhoa neglelakker

Ainhoa Lily Water

Ainhoa Fraise

Ainhos Aquamarine

Ainhoa Kokoa

Ainhoa Marshmallow

bloglovin

Produkter er tilsendt til anmeldelse
 

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.