Årsstatus 2012

Jeg sprang jo let og elegant over årsstatus 2011, da jeg var gravid på det tidspunkt og derfor orkede ingenting.. cirka.. så nu vender listen stærkt tilbage og forhåbentlig bliver der i fremtiden også ;D De to forrige kan læses for 2009 her og 2010 her. Jeg regner også med at lave min sædvanlige collage med samtlige neglelakker jeg har vist sidste år 😀 Sjovt nok sprang jeg også den over sidste år 😛 Så må jeg jo kompensere og smide 2 år på et billede 😉

Alder:  29 år.. Nu er vi alt for tæt på de 30… :8

Børn: 1! Den dejligste smækreste baby der nogensinde er lavet 😛

Husdyr: 0

Graviditets test: 0 eftersom jeg var gravid det første halve år af 2012 😛

Celleprøver: 3 plus keglesnit….. suk

Mænd: Kun den eneste ene, som også friede til mig og dermed bliver min mand i 2013 forhåbentlig 😀

Perversioner: Same old. Alt der kan misforstås, bliver misforstået.. Hvordan ska det ikke gå når Magnus bliver ældre 😛

Job: Indtil 4. juni var jeg i en hjælpestilling(fnis) til min chef og derefter var jeg på barsel resten af året.. Så der blev jobbet overtaget af at være mor.. Det er sgu også hårdt skal jeg hilse at sige 🙂

Løs hud: Overraskende mindre efter min gravidtet 😀

Økonomi: Der er stadig plads til forbedringer, men i det mindste har vi fået sparet lidt sammen til vores fremtidige huskøb

Komplimenter: Uhm får da vist dagligt nogen af kæresten.. De tæller vel stadig? 😀

Frisurer: Stadig det kedelige hår.. men aner ik hvad jeg skal gøre ved det. Pt. har det heller ikke været farvet siden juni 2011!.

Katastrofer: Min kæreste har mistet sit job og er nu på dagpenge 🙁

Forældre: Heldigvis stadig 1 stk. skøn mor og papfar.. Dog er de stadig ikke blevet gift 😛 Kan være mig og Martin overhaler dem indenom om og bliver gift før dem 😛

Venner: De gode gamle er der stadig plus lidt nye i form af mødregruppen 🙂

Antal opfordringer til at være toastmaster til bryllupper: 0

40-års fødselsdagsreceptioner hos kulturministeren: 0

Internationale aktiviteter: Øh.. har været i Næstved en enkelt gang tror jeg? 😀

Internationale opkald: Måske en svensker på jobbet?

Boliger: Same old.. desværre! Jeg hader at bo her og kan slet ikke vente til at vi får købt hus!

Vandskader: Ingen

Brandskader: Ingen

Eneulykker: Ingen..

Tømmermænd: 0! Endnu et år uden tømmermænd.. Tror vi nærmer os 2 år uden at have været fuld :O

Slankekure, spiseforstyrrelser, fedtsugninger og silikonebryster: Amning er en overraskende god slankekur, så der er der røget en 15 kg. Men ellers må de resterende vente til om et par år, altså de andre ting på listen, ikke de resterende kg 😛

Kondital: Ikke eksisterende pt.

Fejlkøb: To much to mention…..

I alt på bundlinien: Det bedste år indtil videre! Er blevet mor, forlovet og har den dejligste mand. Det eneste som gør at dette år ikke får et stort 10-tal er nok at min kæreste er uden job 🙁 Men ellers så ville det have været The Perfect Year 🙂

4 comments

  1. Sikke en fin og sjov gennemgang… jeg må lige tilbage og læse for 2009 og 2010 også (ja, jeg har kun fulgt med et års tid)
    Godt nytår til dig!

  2. Haha, sjov statusopgørelse.
    Lyder ret effektivt med det amning dér, det tror jeg sgu jeg vil igang med!! Har set man kan leje amme-maskiner – så kan man “træne” når man har tid, det er lige mig 🙂

    Jeg ønsker dig og din familie et godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.