Chanel May

Så har jeg også lige Chanel May til jer. Dog kunne jeg ikke rigtig bestemme mig for om jeg skulle tage billederne af den her om.. Synes ikke det er lagt særlig pænt.. 🙁 Men har nu engang ikke tid til at tage nye og vil jo også gerne have lidt at vise herinde. Så håber i overlever en knap så pæn lagt lak. Farven fejler jo ikke noget, den er super flot. Lidt mørkere end en hvad jeg ville kalde en babylyserød og lidt for lys til at blive kaldt pink. Så skal vi ikke bare holde os til den er helt alm. lyserød 😉 Den dækker bedst ved 2 lag, tror dog også et enkelt tykt kan gøre det… Ja og så er den jo flot, hvilket ingen kan modargumentere. Medmindre man er indædt lyserød-hader.. men igen… hvem er også det? 🙂 Husk at smide en stemme på mig i afstemningen om Årets Danske Negleblog 😀 Det er nemlig sidste chance for at stemme i dag 🙂

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.