Chanel June

Nu vi er så godt igang med Chanel’erne så tager vi da også lige den sidste fra denne kollektion, nemlig Chanel June. Faktisk også den jeg synes er pænest 😀 Den dækker bedst ved 3 lag, jeg ved ikke om i kan skimte en hvid streg midt på langefingerneglen.. Det er en af de der løgner-streger… eller hvad kalder i dem? 😛 Jeg har faktisk også haft denne på tæerne hele sommeren, da den er så flot og sommerlig. Jeg ved med garanti den også er på til sommer! Plus den er et ganske godt alternativ til både Miami Peach og Orange Fizz, ikke at den er en dupe overhovedet på nogen måde, men den er lidt i familie med dem farvemæssigt, vil jeg sige. Hoppede i på nogen af de her lakker i foråret og hvad synes i om dem? 🙂

bloglovin

17 comments

 1. Jeg hoppede på både “June” og “Orange fizz” gennem foråret og sommeren 2012 – og jeg kommer nok til det samme igen i år. Synes simpelthen de er vildt fine 😉

  1. Haha en af de der små streger der nogen gange kommer på neglen, det har vi altid sagt man fik når man lyver 😛 Jeg har selvfølgelig ikke haft særlig mange af dem 😉

 2. Den er godt nok fin 🙂 Jeg ejer dog ingen Chanel lakker pt og har ikke planer om at skulle invistere i dem heller. Så det bliver vist kun hvis jeg får dem af nogen.

  Løgnerstreg var godt nok også et nyt udtryk for mig 😛

  1. Så må du altså ønske dig nogen i gave 😉 Haha ja der er åbenbart ikke mange der kender det udtryk 😛 Hva kalder man ellers de små hvide streger man får i neglen? 😛

 3. Jeg hoppede på June i sommers, og den var SÅ mærkelig til mig. Synes virkelig farven var off på mine negle. Kæmpe skuffelse, som jeg kun brugte en gang.
  Kan være mine tæer får glæde af den til sommer i stedet…
  Nej, det gør de sgu nok ikk. Har så mange andre vilde.
  😉

  1. Det sker jo at man finder en som er ret flot, men når man så får den på bliver man skuffet 🙁 Desværre.. især når det er en så dyr lak som den! Men håber dine tæer vil få fornøjelsen af den så, jeg synes i hvert fald den gik godt til mine brune tæer 😀

 4. Uuh elsker den farve, så flot:) Ærgrer mig over jeg solgte min Orange Fizz der lignede den meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.