Chanel neglelak Spring Summer 2013

Det er lige gået op for mig jeg slet ikke har lavet et indlæg om Chanel’s kommende neglelakker.. Hvilket jo er en stor fejl! De SÅ fede! Jeg fornemmer jeg nok kommer til at eje alle 3…. Håber også min kæreste er enig med mig i det.. Ellers så fylder jeg jo rundt næste gang! Så bør det vel ikke bare være mit ønske, men lov at jeg får dem.. ikke? 😛 Nå men lakkerne, hvad skal jeg sige om dem? Emprise er en nude lak som har lidt fersken farve over sig også.. Og udfra swatches ligner at der skal en del lag til før den dækker, men når den så dækker… Nui den er fin! Fracas har lidt shimmer i sig, og ser lidt mere creme ud og derfor nok dækker rimelig godt. Accessoire ligner en som man har set før fra Chanel, men ikke desto mindre en som jeg må have! Den er ovre i mørk blomme farve, som nok også dækker rigtig godt efter et eller to lag 🙂 Er i med på vognen endnu en gang eller er de noget som er set før og derfor springes over? 🙂
chanelneglelak2013bloglovin

28 comments

 1. Jeg er SÅ skuffet over dem. Man har set dem alle før, og farvekategorierne er præcis de samme som sidste år. Jeg springer over…

  1. Ja må sige jeg sad og kiggede på billeder og så slog det mig at hvis jeg bare kiggede hurtigt, så mindede de ret meget om April, May og June.. Men de er jo alligevel ret så forskellige. Så jeg skal nok have dem alligevel 😛

 2. Kunne godt overveje accessoire….er blevet lidt lun på de mørke Chanel lakker, blandt andet og måske især Vamp, men men men prisen…puha :/ det er den som holder mig tilbage.

  1. Helt enig.. tror desværre kun at det guldshimmer man kan se er svært at få til at komme frem på neglen. Men lad os nu se 🙂

 3. Jeg må springe over. Forsøger at gå uden om de farver, som jeg næsten har i forvejen, eller som jeg ikke kommer til at få brugt. Den nude er bare ikke god til mig, den pink minder om en, jeg har fra Essie, og den rødlige minder mig om Rouge Noir, som jeg også har 🙂 Billig løsning 😉
  P.s. Kan jeg få dig til at rette mit link fra .dk til .com? 🙂 <3

 4. Jeg skal helt sikkert have Emprise! (Og havde jeg ikke lige været på SU – så også de to andre 😉 )

  Ved du hvornår de kommer til DK? – eller evt tyskland?

  Til gengæld er jeg helt forelsket i Chanels Twin kollektion der kom sidste år.. Hvor er det dog irriterende at de ikke kom til dk!

  1. Tror de kommer i løbet af et par mdr. måske før. Det er ikke altid helt til at forudsige 🙂 Ja det er synd de ikke bare har alle kollektioner over det hele, men det er jo også det er med til at gøre Chanel et eftertragtet mærke 😀

 5. Farverne er ikke lige nogen der får mit hjerte til at banke… Jeg ejer ingen Chanel-lak endnu, men det vil jeg gerne, bare for at prøve 🙂 Men det skal selvfølgelig være en farve der gør mig blød i knæene når nu de koster det de gør 🙂

 6. Jeg springer Fracas over, da pink/lyserød er den farve jeg bruger absolut mindst.

  Jeg er spændt på, hvordan Emprise og Accessoire ser ud på mine negle – og hvor tæt de er på henholdsvis Peche Nacrée og Rouge Noir – det vil jeg tjekke, før jeg køber!

  1. Ja så er det jo nemt at sige nej til en farve 😛 Rigtig god ide, fordi jeg kan forestille mig de nok minder en del om det.. men det går jeg heldigvis ikke så højt op i 😛

   1. Jeg ender nok også med at købe både Emprise og Accessoire!
    Jeg synes, at Accessoire har et brunligt skær (på Temptalias side), og det har Rouge Noir jo ikke!
    Og det taler jo helt klart for at anskaffe A 😉
    Min mand ville nok synes, at Emprise og Pêche Nacrée ser ens ud (hvis jeg havde brug for at spørge ham, hvilket ikke er tilfældet), men for mig har nuancerne en anden betydning…

 7. Hej Rijah, ville bare lige sige tusind tak for den lækre præmie jeg vandt i din julekalender, fik de lækre sager for et par dage siden 😉
  Stort knus fra mig!

 8. De er bare så fine 🙂 Jeg har selv lige lavet et indlæg om dem, før jeg fik set dit – hehe.
  Tror også jeg må eje dem alle tre.. Det er jo Chanels fine farver! 😉

  Er ivrig følger på både Instagram og Bloglovin – kan virkelig godt lide din blog. Den er god til sådan en neglefreak som mig 😉

  Knus fra Mette

 9. Jeg hælder nok også mest mod Emprise – så må vi se, om nogen har lyst til at forære mig den 😉
  Eneste problem er nok, at jeg ikke er god nok i hverdagen til at få lak på, så det bliver nok ikke min mand, der bliver den glade giver – for han synes at udvalget er rigeligt stort 😉

  Har du i øvrigt haft fingrene i CND’s nye Vinylux? For dem kunne jeg godt tænke mig en anmeldelse af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.