Aussie Miracle Shine konkurrence

Så har jeg igen været så heldig at kunne holde en lille konkurrence for jer dejlige læsere, denne gang i samarbejde med Aussie 😀 Konkurrencen står på i en uge fra i dag og du kan vinde Aussies nyeste skud på stammen – Miracle Shine serien, som kommer i butikkerne her i det nye år.

For at deltage skal du på instagram følge Aussie på @aussienordic og min konto på @rijah. Derudover skal du ind på Aussies instagramkonto og finde ud af, hvad de to piger som uploader billeder på @aussienordic hedder og sende svaret samt min blogs navn til camilla.borggaard@hkstrategies.com. Du skriver f.eks i mailen: Monica og Rachel – rijah.dk. Hvis det er dit gæt 🙂

Jeg har selv haft fornøjelsen af disse produkter og de er altså bare super lækre! Duften er bare så frisk og det kan godt være det er mig… men dufter altså af et eller andet tyggegummi af en art.. Hubba bubba måske? 😛 Men der er altså en heldig vinder af disse 3 produkter… Jeg håber i vil være med 😀

Aussie konkurrencebloglovin

8 comments

  1. Okay, så er det ikke mig der er blevet vanvittig. Stod med 3 min Frizz-eaze et eller andet fra Aussie i badet i morges, og tænkte at den lugtede umiskendeligt meget af det der lyserøde tyggegummi man kunne få på tube engang.
    Kender du det?
    Eller er jeg virkelig blevet vanvittig.?

  2. Lidt træls med de der konkurrencer hvor man kun kan detage ved at følge på instagram. Når man ellers følger de forskellige både her og der, så er det lidt dårlig karma, at man udelukkes fra at deltage, fordi man ikke lige også er på instagram. 🙁

    1. Ja beklager Tina, men det er ikke mig der har bestemt konkurrence formatet 🙂 men hvis du har en smartphone er det jo hurtigt at lige deltage 😀 Kan altså også kun anbefale instagram, der er så mange fine billeder og inspiration 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.