Wet N Wild – Under Your Spell

Jeg har fået den her for et stykke tid siden så nu må jeg jo hellere få jer vist den også 😉 Det er en ny farve i Wet N Wilds sortiment.. eller det var den vist, nu er den vist lidt af en gammel nyhed 😛 Nå men det er i hvert fald en dyb mørkerød farve, som først kommer til sin ret ved 2. lag. I kan selv se den næsten ikke dækker ved første lag. Men når 2. lag så er kommet på er den bare super flot! Elsker virkelig de her farver for tiden. Den kunne måske godt være lidt op af Chanel’s Malice, dog lidt mørkere, uden at have kigget nærmere. Kan prøve og sammenligne her en af de nærmeste dage, hvis nogen er interesseret? 🙂

Wet n wild Under Your Spell

Produktet er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

4 comments

  1. uu den er flot! er den en der kan købes i de dansk forresninger som sælger wet n wild? jeg synes måske den minder lidt om opi Every Month is Oktoberfest vil du ikk også lave en sammen ligning af dem to? (hvis du har den) og den med chanel så er du sød! 😀

    1. Jeg har set den i min lokale Føtex, så den burde være til at få fat 😀 Jo det vil jeg godt, har dog ik den fra Opi 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.