Essie sleek stick

Der er flere og flere af de store mærker der får øjnene op for negle stickers, senest var det L’Oréal der kom med nogen og nu er seneste skud på stammen altså de her fra Essie! Må sige de ser bare fede ud og har nogen ret fede mønstre! De andre mærker’s har været måske lidt kedelige og safe i forhold til hvad jeg gerne ville have på neglene. Så det er friskt at se de her og glæder mig til at se hvordan holdbarheden er i forhold til andre mærker. De er for-hærdet i UV-lys og de lover at holde sig flotte og uden at falme i 14 dage! Altså det er noget af en udmelding. Det svarer jo til shellac/gellack manicure! Er i på? Jeg er 100%!
essie sleek stickEssie’s sleek stick kan fås fra februar 2013 i bl.a. Matas, Bahne, Esthetique, Salling og Magasin. Vejl. udsalgspris: 119,95 kr. Vejledende udsalgspriser kan variere fra forhandler til forhandler.
bloglovin

14 comments

  1. Love to you og stickers and stones er fine, men jeg er lidt en nærigrøv.
    Men skulle jeg noget specielt hvor det passede ind, så måske.

  2. Jeg er så meget med på “Love to love you” og #Embrace the lace”
    Skal bare lige “af med” mine akrylnegle (loove them, så de skal nærmest falde af) OG finde den rette anledning, før jeg tester dem…
    Hov! Nu ved jeg, hvornår… Til min søns konfirmation i april (he he .. Nu føler jeg mig gammel)

    1. Puha jeg ved hvad du mener… Godt nok er min søn ikke helt nået dertil, men altså det er godt 18 år siden jeg blev konfirmeret efterhånden 😮

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.