Rimmel Precious Stones – Diamond Dust

Halløjsa! Jeg har SUPER travlt og har faktisk slet ikke tid til at sidde her.. Sådan en 6 mdrs baby er der fandeme krudt i 😛 Jeg mener at der er 2-3 lag på alle neglene på de her billeder.. kan næsten ikke huske det, da det var i starten af december jeg tog de her billeder. Tror faktisk det var meningen jeg ville tage nogen nye… men det er der sgu ik tid til 😛 Men den er i hvert fald rigtig pæn og ikke kun en juleneglelak. Den var nok på mine negle en god uges tid før den blev fjernet igen.. Det var så en helt anden sag, for puha den er ikke rar at fjerne, medmindre man bruger foliemetoden i hvert fald! Og den har jeg slet ikke tålmodighed til 😛 Vil også lige gerne minde jer om Aussie konkurrencen 🙂 Der er virkelig gode vinder chancer og det er ikke meget du skal gøre for at deltage! 😀 Så sæt igang! 😛

Rimmel Diamond Dust

Produktet er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

8 comments

  1. Så smuk, har også den røde – de dækker ved 2 lag 🙂 Men ja, en Helvede, at få dem af igen..

  2. Åh, jeg skal altså have i nogle af de Rimmel-lakker! Jeg glemmer det altid indtil jeg ser et nyt review af dem. Tak for påmindelsen! Nu ved jeg godt, hvad jeg skal bruge mit gavekort til Matas til 🙂

  3. Super fin det er hvad den er. Har kun en enkelt fra Rimmel men er faktisk ret glad for den. Gad vide hvorfor jeg ikke har købt flere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.