Orly nyheder

Så er der også lidt nyt fra mærket Orly. De kommer med 2 nye kollektioner, først deres sommer kollektion der hedder Pinup. Den indholder 2 creme neglelakke og 2 glitter neglelakke. Der er ikke lige umiddelbart nogen af disse som ligner noget der ikke er set før, så den eneste der kunne friste lidt er vist Bubbly Bombshell.

Og så en såkaldt Back to School kollektion, der hedder Happy Go Lucky, som man vel kan forvente er til efter sommerferien engang er overstået 😉 Det ligner at det udelukkende er creme neglelakke i den, dog en enkelt med lidt shimmer ind over. Der kunne jeg måske godt fristet af den der hedder Fresh. Men nu må vi se, man har vel ændret mening før 😛

New Orly collections Pinup and Happy Go Lucky 😀 Any lemmings?

9 comments

    1. Nej præcis og desværre, ORLY er jo et af yndlingsmærkerne så er lidt ked af de ikke rigtig er kommet med noget helt vildt spændende :<

  1. happy go lucky ser så søde ud sammen, men det er alle farver jeg enten har eller har nogle der minder for meget om, så denne omgang vil jeg hellere bruge pengene på drinks i byen

  2. Pingback: Orly nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.