Essie – Coat Azure

Lige en meget hurtig post inden jeg skal afsted på nattevagt 🙂 En af de nyeste Essie fra deres forårs kollektion 2011. Den kan dække helt fint ved et enkelt tykt lag, men jeg foretrækker nu 2 tynde. Nedenunder kan den ses med den Kisses & Bises ovenpå som gir et lille ekstra pift. Jeg synes det er en super fed kombination i hvert fald og den kan man sagtens lægge på ovenpå et enkelt lag af Coat Azure uden at det gør noget 🙂

From the new Essie 2011 spring collection, it has good coverage at 1 thick coat, but I would prefer 2. The bottom picture is a single coat of Kisses & Bises on top. Love the combination of these two 🙂

19 comments

  1. Fin lak. Den er også virkelig populær har jeg på fornemmelsen. Jeg følger også med i en amerikansk “neglelak”blog. Polish and Pearls hedder den, kender du den? Anyway, hendes indlæg idag var præcis sammen lak! Lidt sjovt synes jeg.

    Her er hendes link:http://polishandpearls.com/
    hvis du vil tjekke hende ud 🙂

    1. Haha sjovt 😀 Ja man kan nok ik undgå at ramle sammen med nogen på et tidspunkt 😀 Hun har også flot billede af den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.