Essie – French Affair

Endnu lige er hurtig indlæg inden jeg skal afsted på nattevagt, den sidste heldigvis 😉 Det er en super fin delikat lyserød og den dækker fint ved et enkelt lag. Og med Kisses & Bises på bliver den lige en tand lysere. Men den er stadig meget fin og ja ligefrem en lidt skrøbelig farve, hvis i kan følge mig? I hvert fald er det en lækker neglelak og den er nem at arbejde med og resultatet bliver super flot, hvad enten man foretrækker det ene eller det andet 🙂

Another from the Essie 2011 Spring collection. This is one is really cute and I like it just as good alone as well with Kisses & Bises on top 🙂

10 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.