Essie – Nice is nice

Den sidste af de Essier jeg købte hjem for nyligt er så den her. Den minder mig lidt om den de har der hedder Lilacism, uden helt at vide hvor tæt på den er da jeg ik selv har den. Måske en af jer har den og kan sige om den tæt på?

Den her er lige lidt mindre dækkende end de to tidligere og den dækker bedst ved 2 lag. Og så har jeg også taget Kisses & Bises over den her for at lige se hvordan det ser ud 🙂 Den bliver igen lige lidt lysere af den kommer over. Men det ser jo stadig så flot ud 😀

This one reminds me a bit of Essies Lilacism, but since I dont have it I cant really say. Any of you have it?

9 comments

  1. Lækker farve.
    Forår i luften, og stadig mulig at bruge, som accessorize til arbejdstøjet 😉
    Så der kommer noget farver på hverdagen, til de hvide skjorter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.