Vind Essie Spring 2014 collection – Fødselsdags giveaway #4

Vind Essie Spring 2014 collection

Den sidste fødselsdags giveaway starter lige nu og som i kan se, så er det hele Essie Spring 2014 collection der kan vindes 😀 Yay! Jeg ved rigtig mange af jer er super vilde med de farver, så jeg blev rigtig glad, da jeg fik på plads at en af jer kunne vinde dem alle 🙂

Du deltager ved at:
Lægge en kommentar hvor du skriver hvilken farve du har som favorit fra kollektionen og hvorfor 🙂

Du må også meget gerne like bloggens facebook side her og like Essie Danmarks facebook side her. Hvis du har lyst så liker og deler du indlægget med dine venner på facebook og/eller twitter og skulle du ikke allerede følge med på bloglovin, kan det gøres her 😉

Held og lykke <3

Giveaway’en er åben for alle med dansk adresse. Der kan deltages indtil mandag den 31 marts kl.00 🙂

Essie Spring 2014 Vind Essie Spring 2014 collection

Vind Essie Spring 2014 collection

Præmien er venligst sponsoreret af Essie Danmark 🙂

215 comments

 1. Spin the Bottle <3
  Den ser ud til at være den perfekte nude-kulør.
  Selv om de to blå også er virkelig flotte!

 2. Årh Essie Essie Essie… Generelt er jeg bare en Essie pige forår og sommer. De har SÅ mange fine fine farver så tætte på hinanden og alligevel en forskel til det HELT RIGTIGE outfit.
  Min favorit har de sidste to år været
  Olé Caliente, den ser rød ud men har tonerne af dyb orange, rød og laksefarvet som gør at jeg nu er i gang med min 3 flaske af den. Ellers er jeg også RET stor fan af Turquiose & Caicos som os er en 2-2-,5 år gammel forårs colleltion. Hvad der angår neglak går vi bare en fantastisk tid i møde

 3. Jeg synes alle farverne er virkelig smukke!
  SKAL jeg dog vælge en favorit, må det blive Truth or Flare. Blå eller grå (eller måske grøn?? 😉 ) i don’t care! Den er flot! 😀

 4. De er alle rætti’ flotte, men ‘Fashion Playground’ er næsten lavet til mig. Sådan en mintgrøn passer perfekt til mine øjne, og der er altid plads til en til i min samling, ha.

 5. Fashion Playground er min helt klare favorit i den smukke forårs kollektion. Jeg har altid været draget af de grønne lakker og især mint, tilmed er en af de farver som klæder mine negle/fingre aller bedst. 😉

  Jeg krydser fingre for at de smukke farver kan pryde mine negle her til foråret.

 6. Jeg er helt klart mest vild med Essie Romper Room!
  Fordi den er så dejlig, lyserød og candyfloss agtig – og det seneste år er jeg virkelig blevet sucker for alt lyserødt. Selv mit sengetøj har fået over i den genre…. 😛
  Skøn giveaway som altid Maria 😀

 7. Fashion Playground er helt klart min favorit! Jeg elsker den lyse farve, som også minder meget om Mint Candy Apple, som helt klart er en af mine favorit lakker.

 8. Åhhh, Fashion Playground og Romper Room. De kunne være SÅ fine sammen. De er så forårs agtige, og jeg er sikker på at hvis man bruger de lakker, kan solen ikke lade være med at komme frem og kigge 🙂

 9. Min ynglings er fashion playground. Jeg er vild med mint og mint med shimmer i.. jamen det er jo perfekt 😀

 10. helt klart Fashion Playground!! nej Spin The Bottle! nej Truth or Flare! kan da ikke vælge!!!

  1. Arghhh, fik posted for hurtigt og kan ikke finde ud af at redigere 😀 Nå men Romper Room er ynglingen,simpelthen fordi den bare er lækker 😛 Meeeeeen de alle ville klæde min lakhylde ualmindelig meget.Så send endelig denne skønne give away i min retning <3

 11. Jeg elsker elsker elsker blå lakker og derfor er det helt sikkert dem, jeg vil vælge som favorit 🙂

  Men hvor er alle disse lakker lækre!
  Jeg krydser fingre og håber på at vinde 🙂

  Vinnie / vinnieshimmel

 12. Romper room er min favorit! It’s soo pretttyyy!! Haha, generelt nogle mega lækre farver! Krydser fingre! (Men kun på den ene hånd, andet bringer uheld!!) 😉

 13. Hov, glemte at skrive hvorfor: lyserød er bare MIN farve, og er simpelthen så glad for at den er tilbage i modebilledet 😀

   1. Det må fordi det var over mobilen 😛
    Jeg er en Essietøs helt ud til fingerspidserne 😉 😉 og min favorit er Fashion Playground!!

 14. Den røde kan jeg bedst lide fordi den er super flot, men de andre farver er også virkelig flotte.

 15. Er ret så vild med den lyserøde. 🙂 Jeg har en svaghed for den blide nuance i øjeblikket, men har ikke en helt perfekt i min samling.

 16. Jeg er specielt vild med den lyserøde Romper Room. Den bliver så smuk til sommer på et par solbrune hænder! 🙂

 17. Som negletekniker er jeg vild med gode lakker og Essie er bestemt i særklasse!

  Er vild med de pastel farvede, men dog vinder Nude jo rigtigt frem lige i øjeblikket!

  Men den lyserøde er min favorit! Rigtig sukker, blød og skummende lyserød 🙂

 18. Jeg er ret så stor fan af Romper Room’s farve – den er virkelig flot! Og har altid ønsket mig en lyserød lak, tror den her kunne være den perfekte:)

 19. Fashion playground fordi den minder mig om Mint candy Apple omend de ikke er ens. Men den er perfekt fordi den fremhæver en lækker sommer tan. 🙂

 20. jeg kan nok allerbedst lide fashion playground da den bar er mega flot mintfarvede. og romper room d adet bare er verdens flotest baby lyserød, kan slet ikke vælge mellem nogle af dem da de alle er MEGA flotter, krydser på lidt lækkert efter at havde været syg HELE vinteren 🙁
  Du er bar den bedste blogger nogensinde <3
  kh Jose

 21. Er ret vild med Truth or Flare. Jeg er nok også bare generelt fan af alt blåt, men hey, de andre ville da absolut heller ikke gøre noget. 😉

 22. Fashion playground. Næsten mest på grund af navnet, det er helt fantastisk, men farven er jo også fin! Er vild med det fine shimmer. 🙂
  (jeg er en Mega sucker for lakker med opfindsomme navne!)

 23. Uh det er svært at vælge, og synes især at Fashion Playground og Romper Room er super fine. Men man er vel pige med hang til lyserødt, og tror at Romper Room vil være vildt pæn på et par forårsbrune fingre, derfor må den være favoritten 🙂

 24. Romper room! Jeg er på jagt efter den perfekte lyserøde farve, fordi jeg kun har 1000 lilla men ingen rigtig lyserød. Har bestilt et par stykker nu, men de er ikke kommet endnu. Men den der romper room… Uf! Den er fin! Lige til en let og lækker mani til sommer. Uf!

 25. Jeg er helt forelsket i de to blå Essie Truth or Flare og Essie Hide & Go Chic!
  Jeg ELSKER blå neglelak, ja jeg kan faktisk slet ikke få nok, så de to står allerede øverst på min ønskeliste 😉

 26. Jeg vil rigtig gerne prøve Romber Room.
  Er ret sikker på at den vil passe perfekt sammen med nogle af de andre mere eller mindre pink jeg har..

 27. Jeg syntes de er så lækre hver især, så har ikke nogen ynglings.
  Men krydser fingere for at få lov at prøve dem :0)

 28. Jeg ville elske Hide and Go Chic, for jeg er virkelig en blå pige! 🙂

  Meeeeen jeg tror nu at jeg vil købe Fashion Playground først for jeg har en stor smag for mint i øjeblikket, og jeg tror at den farve vil vinde en særlig stor plads på mine negle her til sommer! Den er da bare så fin!! Hvad mere end mint og shimmer kan man ønske sig i år? 🙂

  Hilsen Patricia
  pbelsoe@hotmail.com

 29. Virkelig en lækker give-away da jeg elsker denne kollektion!

  Jeg har ikke en favorit for jeg synes simpelthen alle farver er så skønne.
  Fashion Playground minder lidt om Mint Candy Apple – og den farve er jeg så vild med.
  Romper Room er virkelig en flot lys pink der minder mig om OPI’s “Mod About You”, som jeg har været vild med længe!
  Spin the Bootle er også rigtig flot. Jeg elsker nude neglelak og denne er SÅ fin.
  De andre farver er selvfølgelig også super flotte 🙂

 30. Afgjort ikke et nemt valg, sletsletsletikke når det er så fiiin en kollektion, men med armen vredet om på ryggen vil jeg sige Style Hunter – en knaldpink gør mig altid i godt humør og at den er en one-perhaps two-coater er dejligt til når tiden er knap! Hmm, hvorfor er tiden som regel det når man skal lægge lak??;)

 31. Det må være den lyserøde , selv om der er mange flotte farver 🙂 den vil være super her til sommer 🙂

 32. Truth or flare er lige min farve. Ikke grå, ikke blå, men begge dele og alligevel ikke. Sådan en farve kan jeg godt lide.

 33. Jeg kan bedst lide fashion playground. Farven er ikke en typisk “Essie-farve” eller i det hele taget en typisk salon/drugstore farve. Den har lidt farven, jeg håbede på Mint Candy Apple havde dengang, jeg bestilte den 🙂

 34. Åh, den kollektion ville pynte hos mig! Jeg mangler nogle fine forårsfarver!
  Min yndlings i denne kollektion er Hide & Go Chic, det er den flotteste blå nuance!
  Men jeg er også vild med Fashion Playground, den minder mig lidt om Mint Candy Apple, som jeg har fået af min faster og som jeg faktisk blev meget mere hooked på, end jeg havde regnet med 😀 Åhr, men hele kollektionen er jo bare så lækker! <3

  http://satinawandel.dk

 35. romper room og style hunter er klart mine favoritter men fashion playground er også SÅ fin. Årh det er svært at vælge, alle er jo smukke!

 36. Det er jo svært at vælge! Men det må nok blive truth of flare – farven er rigtig spændende og virkelig smuk!

 37. Min favorit er Romper Room. Den minder mig om et stykke bobble tyggegummi! Også får den mig til at tænke cherry blossom, rigtig forårs agtig.. Tak for endnu en skøn giveaway!

 38. Min favorit er Hide and Go Chic – jeg er normalt ikke til blå, men den er bare helt vildt lækker og ville se fantastisk ud på mine negle <3

 39. Min favorit er Hide & Go Chic,det er en rigtig flot blå farve som lyser neglene op

 40. Åååååh, skønno! 🙂

  Den lækreste er den mint-grønne.

  Tænk, hvor perfekt den matcher pistacie-vaffelisen i soltimerne & mojitos’ne i de lune aftenstunder. 🙂

 41. Jeg er så vild med dem alle, men Essie Hide & Go Chic kan jeg de med så mange Outfits!

 42. Det er jo svært, for de er godt nok flotte! En rød kan man altid bruge, og den støvede blå er ikke en man ser hver dag, og den turkisblå farve har jeg altid faldet let for… Men når alt kommer til alt, så skal jeg jo vælge én, og mit valg må falde på den fine Romper Room, for den vil passe perfekt til mine (forhåbentligt!) brune hænder efter en tur til Sydafrika til sommer og stå godt til den lilla kjole, jeg skal have på til bryllup til september. 😀

 43. jeg er mest til NUDE. Kan bedst lide ‘naturlige’ negle. De andre farver er også flotte.

 44. Min favorit er romper room (den lyserøde), synes den er så fin i farven, en fin pastel, som vil se flot ud til solbrun hud.

  Håber jeg vinder. Jeg er i de lykkelige omstændigheder, at jeg er gravid, desværre er jeg rigtig dårlig til at være gravid og var sidste gang sygemeldt meget af tiden, tror desværre det sker igen. Kunne derfor godt bruge noget pænt at kigge på når jeg ligger herhjemme.

 45. Uha de er lækre! Jeg er både hooked på den lyserøde, mint og petroleum <3

 46. Hvis jeg skal vælge, bliver favoritten Spin The Bottle. Den ser så fin ud på dine hænder – og da jeg har cirka samme hudtone som dig, så tænker jeg at sådan en mild Cafe Latte også på passe på mig 😀

 47. Romper Room er min klare favorit <3 Så fin og perfekt til forår og sommer 🙂

  Kh Rikke

 48. Jeg er vild med den gråblå. Den er sådan lidt klassisk uden at blive kedelig, synes jeg. 🙂

 49. Den lyserøde er super fin og girly 🙂

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

 50. Skøn giveaway! 🙂
  Jeg synes at især Truth or Flare er super flot. Den ser blå ud med lilla undertoner og hvis der er noget jeg kan lide, så er det LILLA ;D ;D

 51. Wow en lækker giveaway 😀
  Min yndlings fra denne kollektion er Fashion Playground, da jeg simpelthen bare ELSKER denne nuancer til forår/sommer. Og det diskrete shimmer gør det bare endnu bedre 🙂

 52. Har lidt svært ved at vælge én favorit, Fashion Playground ligger i hvert fald i toppen. Hvem elsker ikke mint? Jeg er fx kæmpe fan af Mint Candy Apple, men Fashion Playground har lige det der ekstra touch, fordi den er med shimmer, og sådan en lak mangler min samling: En mint med shimmer!

 53. Jeg har faktisk problemer med at vælge éen favorit… Jeg kan faktisk ikke… Elsker dem allesammen, og krydser fingre!! 🙂

 54. Jeg er helt vild med Fashion playground, fordi den er frisk, spraglet, men ikke overvældende

 55. Uh det er svært, mint eller rød…. Tror jeg vælger den mint farvede da den passer bedst til sommer, men rød er min absolutte yndlings farve, den er svær…
  Allesammen er rigtigt fine!

 56. Viiiiiildt lækker giveaway!
  Min favorit er Fashion Playground da farven er rigtig flot og jeg er vild med den smule shimmer der er i den.

 57. Én favorit er jo dødsvær at vælge, er jo helt tosset med dem alle, men skal jeg vælge en enkelt ud må det blive Fashion Playground, pga den fine shimmer i lakken. Men de er altså alle kanonlækre! <3

 58. Helt klart style hunter. Dens kraftige pink er lige mig da jeg synes garderoben godt kan trænge til et pift her når det er forår. Ikke flere mørke vinterfarver tak!

 59. Åh, det er svært at vælge, men det er nok hide and go chic eller style hunter. Bare fordi, jeg er vild med stærke eller opake farver til neglene. Krydser fingre!

 60. Jeg har 2 favoritter den ene er Essie Truth or flare og Essie Spin the bottle.
  Truth or flare fordi jeg bare elsker de sarte blå farver, mine øjne er blå måske derfor jeg elsker blåt (:
  Jeg elsker også de nude farver og derfor er Essie Spin the bottle også på min favorit liste, en god nude farve passer til alt og de dage hvor jeg er i det stille humør vil spin the bottle passer perfekt.
  Fortsat god rejse i blog-verden 😀

 61. Det er de 2 blå! De minder lidt om 80’er køkner, på den fede måde! Blålige blomster på klinkerne. Så når jeg ser de blå farver, drømmer jeg mig hen i min bedstemors køkken hvor jeg tilbragte gode timer som barn, med at sylte, bage og koge <3

 62. Kan simpelthen ikke vælge mellem romper room eller fashion playground. Det er begge to de sødeste pasteller som passer perfekt til foråret:) det ville være den bedste før konfirmationsgave<3

  Nail polish lover forever!

 63. Fashion Playground er uden tvivl min favorit, super lækker farve til sommerbrune fingre.

 64. Er helt vild med den sarte lyserød, da jeg elsker lyserød og at den ville passe perfekt til foråret 🙂

 65. Fashion Playground må være min favorit! Den er så dejlig forårsagtig i udtrykket – og så endda med shimmer!!! What’s not to like? 😀

  jeg har ingen nude eller lyserød i min samling overhovedet, fordi de ligger lige uden for min comfort zone, men ville elske at få et par stykker, så jeg kan få prøvet de nuancer af også 🙂

 66. Elsker Hide and go Chic. ER sikker på, at den vil være perfekt til solbrændte hænder.

 67. Jeg er helt tosset med den nude farvede neglelak! Denne sæsons it neglelak og så lækker når man begynder at blive lidt brun 😀

 68. Fashion Playground, Truth or Flare og Hide & Go Chic 🙂 Blå og grønne lakker falder altid i god jord hos mig, da det er mine yndlingsfarver! 😛 Fashion Playground ligner en forårsfavorit ^_^

 69. Uh hvor er de flotte Maria. 🙂

  Min favorit er en den lyse blå. Den minder mig lidt om den blå forårs himmel 🙂

  Keep up the goog work !!

  Knus Maria

 70. Super giveaway 🙂 Min favorit er Style hunter… Smuk pink.. her er den nok rød på billedet, men i din tidligere indlæg, hvor du har swatches, skrev du at det var pink. Forår og pink høre sammen i min lille verden… den lyse og varme farve er bare så dejlig i kølig luft, hvor solen skinner pragtful efter mørk vinter og man mærker livet.

 71. essie romper room har en eller anden svahged for pastel lyserøde farver 😉

 72. Den lyserøde er min klare favorit! Egentligt er jeg generelt ikke super girly i mit udtryk, men dén farve skal stensikkert på mine negle over sommeren <3 Wauw!

 73. De er alle virkelig fine – så det er ret svært at udvælge én. Min favorit må dog nok være Truth or Flare, som har en virkelig fin farve. Jeg elsker at den er ret nedtonet, men at der alligevel også er noget farve i den 🙂

 74. Truth or Flare er gået lige i <3 på mig. Den blå nuance med grå undertoner er simpelthen gude smuk. – Spring kollektionen er bare skøn. Flotte farver til glade forårs og sommernegle.

 75. *Bandeord*, hvor er de dog smukke! Jeg er virkelig forelsket i dem alle, men især den nude er sindssygt smuk <3

 76. de er skønne !
  Er på arb.sophold i Norge, her sner det, så dejligt via spring collectionerne at blive mindet om, at foråret kommer igen.
  Fashion playground er jo en fancy opdatering af den vi alle elsker, og jeg synes den er fornyet på en cool måde.
  Hide & go chic vil stå sig godt til himlen på sådan en lidt kølig dansk sommerdag; lige før regn.
  Jeg vil da gerne matche himlen …

 77. Lyserød! Jeg kan mærke at det er den farve jeg kommer til at hoppe i her til sommer 🙂
  Oven på en mørk vinter er pasteller bare det fineste og tegn på det snart er tid til lysesommerkjoler og is med guf 😉
  Jeg krydser fingre
  Hav en skøn weekend
  Hilsen Frk. Hansen

 78. Super fin kollektion!!

  Den der først fanger mine øjne er truth and flare, jeg elsker blå, men af en eller anden grund bliver jeg meget fristet af den nude spin the bottle, jeg har stadig ikke fundet en nude jeg synes passer rigtig godt til mig, men denne synes jeg bare er så flot!
  Så det må blive den nude der er min favorit (imod alle ods 😀 )

 79. Uhh! Nice giveaway! 😀
  Min ynglings farve i kollektionene er Fashion Playground. Her i foråret har jeg virkelig forelsket mig i pastelfarver, så derfor er denne farve også på min pastel hitliste, hihi.

 80. Jeg er SÅ vild med Essie!! Fra deres nye kollektion er jeg faldet for Truth or Flare, da jeg synes at den er mere ny i farven en de andre og ville glæde mig til at gå sommeren i møde med den på neglene. Men det er svært at vælge den ene ud for ja jeg er jo vild med dem alle!!!

  Har liket både Essie Danmark og din facebook side og følger via Bloglovin

 81. Ååååh! Super lækker giveaway. 🙂

  Min favorit farve fra ESSIE Spring 2014 Collection er helt klart “Essie Romper Room,” da den passer perfekt til foråret. Blomstrede kjoler, guldsmykker og lyserøde negle…. Så har man alt hvad man behøver til foråret. 🙂

  Mail: Kamilla.Nielsen@hotmail.com

 82. åh nej er splittet! Det er den perfekte lyserøde, perfekte nude, lækker støvet blå og den flotteste mint =-O

 83. Uh jeg har svært ved at vælge mellem den grønne og den lyserøde. synes de begge er utroligt smukke, og meget forårs agtige at se på 🙂

 84. Jeg er helt vild med Fashion Playground, fordi det minder mig om forår og mynte-chokolade-is… mmmmhhhhmmmm, lige til at spise og blive glad af <3

 85. Super lækkre sommerfarver 🙂 Fashion Playground er min favorit sommerfarver <3 Krydser fingre og smider et lod med i puljen 🙂

 86. Jeg er helt vild med style hunter, den kan pifte et hvert outfit op! – men hvis jeg skal være ærlig, har jeg ikke en decideret favorit. Jeg er ret vild med dem allesammen 🙂

 87. Den nude neglelak er min favorit, for jeg leder efter den perfekte hudfarvede-nude, og her er den! 🙂 Den nude neglelak vil få mig til at se velplejet ud fra top til tå.

 88. Essie Romper Room ser så sød ud 😀 Den ville jeg virkelig gerne eje! Jeg elsker pastel farver og Romper Room er bare lige mig. Men jeg elsker også den minte farve Fashion Playground, dog er lyserød mest mig 😀
  Dem ville jeg gerne eje.

 89. Jeg synes faktisk, det er længe siden en hel kollektion er faldet i min smag – men den her er ret spot on! Men Truth or Flare må nok være min favorit. Støvet blågrå er super lækkert på neglene.
  Jeg krydser fingre! 🙂

 90. Heeey, jeg kan jo lige nå at være med 🙂
  Min favorit må være Romper Room, fordi jeg generelt mest er til røde-orange-lyserøde neglelakke. Og så synes jeg, den her har en virkelig lækker “mættet” lyserød farve.
  Ellers kan jeg også ret godt lide Truth or Flare, fordi den er blå/grå og ikke bare blå (som jeg personligt synes er en lidt skør farve til neglene) 😀

 91. Hvor er de fine!
  Min favorit må være den grå-blå ‘Truth or Flare’.
  Jeg har altid en svaghed for grå-blå nuancer.

 92. Fashion Playground da det er en skøn frisk farve som man kommer i forårshumør af 🙂

 93. En lækker kollektion og em total lækker præmie. 🙂 Er virkelig forelsker i Romper Room – den er så super sød og feminin – En af de skønnefarver som mine forårs og sommernegle vil elske. 🙂

 94. Jeg er totalt faldet for truth or flare. Synes mixet af to farver som blå og grå er vildt fedt og så passer den til stort set alt. Negle er bare nr. 1 accessorie.

 95. Jeg er lidt forelsket i den lyserøde, så det må blive min favorit 🙂
  Jeg krydser arme og ben, og fingre 😉

 96. Jeg er pjattet med “Spin the bottle” pga. det eksklusive og classy look som den giver.

 97. Fashion Playground er helt klart min favorit, en skønno forårs/sommer farve som man bare kommer i rigtig godt humør af :))
  Mine fingre er krydset

 98. det må være romper room.. 🙂 jeg er på jagt efter den perfekte lyserøde farve, så den ville være lækker at få fat i 😀

 99. Jeg ELSKER Fashion Playground!!! Den ville være den perfekte farve til mine negle når forårets højdepunkter skal udleves 🙂

 100. Helt klart hide and go chic! Jeg elsker en anderledes lak som ikke kun er rødlig, nude eller pastel som forårsfarverne normalt er! Jeg er draget af tanker om sommerblåt vesterhav ved denne farve og det er netop det en lak skal gøre. Give glade fornemmelser! 🙂

 101. Helt klart Fashion Playground…Hvorfor? Den er mint(ish)! What’s not to like 😛

 102. Uh det er svært at vælge men ville nok bruge flere farver på en gang, kan virkelig godt Li at bruge to farver ad gangen, syntes de er flotte alle sammen

 103. Godaften,

  så dejlig en fødselsdags giveaway af den sidste!

  Jeg elsker din blog og det at finde daglig inspiration hos dig.
  Jeg kan godt lide Essie Style Hunter, meget smuk rød farve, som paser til meget af mit festlige tøj og jeg synes det er så feminint og stærks med stærk rød:-)

  Forårs hilsner fra
  Tina

 104. Hvor er det svært at vælge en favorit, men hvis jeg skal vælge en må det være Fashion Playground. Den rammer bare rigtigt på alle punkter, pastel-grøn-shimmer, så bliver det bare ikke bedre. Den er dog stærkt efterfulgt af Hide & go chic, som også er rigtig fin. 🙂

 105. Hey – jeg vil gerne vinde neglelak 🙂
  Nu håber jeg rigtig meget, at jeg er heldig.

 106. Uhh de er rigtig fine alle sammen, men Essie Fashion Playground løber med min stemme, den er simpelthen bare essensen af foråret for mig 🙂

 107. Jeg er helt tosset med Fashion Playground, dels fordi den kommer til at se fantastisk ud med sommerbrune hænder, og så fordi den minder mig om min barndoms Zapp-is!

 108. wow en skøn præmie og klart med og håber at vinde <3 elsker neglelak som sætter prikken over iét når man styler neglene <3

 109. Romper Room! Fordi man aldrig kan have for mange lyserøde neglelakker!!! (:

 110. De er så fine alle sammen, men jeg er mest forelsket i Fashion Playground – jeg har ikke ret mange lakke i den farve, og trænger (altid) til lidt nyt til mine negle.

 111. Uh, jeg ved ikke hvad den hedder men den lyserøde er nok den der allermest skriger FORÅR til mig. Men det er jo umuligt, de er flotte alle sammen!

 112. Hide and go chik… den er en ret fin blå… har ellers været lidt træt af blå et stykke tid, men synes jeg har fået lidt lyst til blå lakker igen… og begge i denne kollektion er jo ret fine… kan faktisk godt lide alle farverne heri…

 113. Jeg er helt vild med “Truth or Flare”, da jeg har et svagt punkt for støvede nuancer & den farve har en “sofistikeret forår”-vibe som jeg elsker. Og den passer garanteret til hvad som helst!

  Men let’s face it; hvad den passer til, er vel ligemeget.
  Nail polish makes an outfit! 😉

  Knus,
  Carina | carinaliving.blogspot.com

 114. Jeg er helt vild med den grønne Fashion Playground! Jeg elsker i forvejen grøn, og så er den pastelgrønne med shimmer i lige det der passer til foråret! Desuden er jeg begyndt at samle lidt flere grønne lakker, da jeg ikke helt syntes jeg havde nok – måske den næste grønne skulle være Fashion Playground?
  Hvis jeg var heldig at vinde, så kunne det være fedt at lave et design med den hindbær-farvede Style Hunter, da de kunne se ret flotte ud sammen. Jeg tror at noget med prikker ville være pænt 🙂

 115. Min yndlings er fashion playground, men kan nu også ret godt lide style hunter og truth or flare (:

 116. Fashion Playground er da den skønneset farve, jeg har intet der minder om den i min egen lille samling og den vil da bare være perfekt nu til sommer.

 117. Jeg er helt vild med den sidste – Truth or Flare. Det med de støvede farver er rigtig fedt, så den blågrå farve er lige mig. Jeg synes også Style Hunter er rigtig fed med den dybe børfarve, kunne godt forestille mig, den ville være svær at fange på billeder.

 118. Uh hvor er de lækre 🙂
  Jeg er særligt vild med fashion playground, som allerede blev skrevet på ønskelisten da jeg så dine swatches.
  Man kan ikke have for mange mint farver i sin samling. Jeg elsker mint på neglene til forår og sommer – specielt når hænderne får lidt kulør 🙂

 119. Jeg ville nok sige enten spin the bottle – rigtig flot nude farve, og jeg har endnu ikke anskaffet mig sådan en 🙂 eller Fashion Playground, da jeg ikke har nogen lysegrønne lakker og denne her bare ser flot ud 🙂

 120. Jeg vælger Style Hunter. En god pink er altid en vinder i min bog – og hvis den så ligefrem også er umulig at fotografere… ja sådan en udfordring kan jeg jo ikke lade ligge 😀

 121. Uh, jeg når det lige. Det er ikke sådan at komme bagud med bloglæsning pga ferie.

  Men min yndling fra kollektionen er helt sikkert Spin the bottle. Jeg er stadig i en proces hvor jeg vil lære at gå med neglelak til hverdag, og der passer de lidt neutrale og knap så råbende farver rigtig godt. Og så tror jeg også at den vil komplimentere min hudfarve godt.

 122. Jeg synes at alle farverne er super fine, så det er svært at vælge, meeeeen… Romper room er nok min favorit 😀 Jeg er normalt ikke til lyserød, men den her ser SÅ fin ud – den minder lidt om candyfloss/milkshake/hubba bubba and I like <3

 123. Helt sikkert Hide and go.
  Den ser mega fed ud og er alligevel ret feminin.
  Jeg synes normalt det er svært at finde flotte blå farver, men den her er jeg sikker på vil se fantastisk ud på mine negle! 😀

 124. Har de seneste 2 uger kigget nettet tyndt for den perfekte nude – og her er den <3 Er helt forårspjattet med Spin the Bottle :o)

 125. Spin the Bottle. Leder efter den perfekte nude, der passer til min hudtone. Det er ikke lykkedes endnu, men denne ser rigtig fin ud 😀

 126. Uh, denne konkurrence er for god til at pass up ! Tillykke med fødselsdagen Maria 🙂
  Jeg er vild med den neutrale Spin the bottle, fordi den kan bruges til alt. Dens neutrale look er alsidigt og afdæmpet, og kan samtidig danne den perfekte base for en mere farverig manicure ! Generelt synes jeg at essie har gjort det ret godt med denne her kollektion ! I need 😉

 127. Øj, den er svær, hele kollektionen er jo fantastisk og forårs frisk!

  Nå.. Truth or Flare ser ud til at være den helt perfekte dæmpede blå, og som alligevel kan pifte en gråvejrsdag lidt op 🙂
  Tillykke med blogselsdagen (ok, nyt ord..) Hurra! 😀

 128. Pasteller er = forår så sådan en pastel rosa essie romper Room, skal da pynte mine negle, nu hvor solen endelig er kommet for at blive 🙂

 129. Uhh…det er svært at vælge, det er nok den lyserøde, grønne eller hmm…dem alle allesammen 🙂