e.l.f. – Copper

Jeg er nærmest helt betaget af den her farve.. synes den virkelig er flot. Og ja meget kobber agtigt, hvilket nok er ret heldigt da det nok er det de går efter 😉 Den dækker helt perfekt, som det kan ses allerede efter et enkelt lag. Så den er da helt sikkert en keeper 🙂 Den matte version nedenunder bliver nærmest mere satin agtig, ligesom de sidste også mindede en del mere om satin end ligefrem mat.

I love this color, its so cool! 😀 And has excellent coverage after just 1 coat! Its a keeper! 😀

7 comments

  1. Det er godt nok en flot farve det der. Jeg elsker de lidt brunlige/bronze/guld-agtige farver. Hvis du forstår 😀

    Og hold da op, du har mange lakker 😀

    1. Jeg er helt med 😉 Og ja.. og man skulle tro det var rigtig fedt, men det gør det faktisk meget sværere at vælge hvad man ska ha på 😛 Jeg tror efterhånden jeg har forstået dilemmaet for alle de tøser der bare INTET har og tage på selvom de har et helt skab fyldt med tøj 😛

  2. Pingback: e.l.f. – Copper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.