e.l.f. – Purple Dream

Mere elf neglelak! Jeg er så vild med den her farve og fik endda en kompliment af min lokale matas-dame 😀 Så tror sgu jeg har fået hvervet en ny elf kunde 😛 Anyways, den dækker fint ved 2 lag og jeg synes helt klart det er en som kan bruges både til hverdag og til fest. Det er i hvert fald en der kan bruges til de kommende påskefrokoster. Den matte version er jeg også helt vildt med, så det er en virkelig brugbar farve den her og synes også den holdte rigtig godt 🙂

Lige noget helt andet, så har BarryM.com lige nu en kode i forbindelse med Mor’s dag. MUM10 giver 10% rabat og den virker indtil på søndag 🙂 Så hvis i står og mangler nogen nye billige neglelakke fra Barry M, så kan i jo tage et kig på dem jeg har haft flashet på bloggen 🙂 Bare klik lige her og så kan jeg jo også lige minde om at Barry M også er kommet med lidt flere farver af deres krakeler lakke 🙂 Så happy shopping 😉

One more e.l.f. color that I just love!! 😀 Its simply stunning 🙂 And btw. If you are looking for an excuse to do a bit of shopping, you can get 10% off with the code MUM10 at Barrym.com! They are celebrating Mothers day 🙂

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.