Vind 8 L'Oréal Paris Color Riche Les Blancs lakker – Fødselsdags giveaway!

Lorea lLes Blancs

Vind 8 L’Oréal Paris Color Riche Les Blancs lakker

Så starter vi da den første fødselsdags giveaway! En heldig vinder kan fejre min blogs fødselsdag og ikke mindst forårets kommen med disse herlige pastel lakker i ser på billedet som er fra L’oréal Paris Color Riche Les Blancs Collection 🙂 Det er 8 nye farver til deres eksisterende Color Riche serie. Det er da en ret god præmie 😉 Jeg kan ikke lige prale af at have prøvet dem, men ifølge swatches rundt omkring så er de altså virkelig smukke! Så er lidt misundelig på vinderen 😛 Swatches kan evt. ses her 🙂

Hvordan deltager jeg?

Du lægger en kommentar hvor du linker til den mani/swatch som du stødte på min blog via. Du kan evt. søge efter den via den lille boks øverst i højre side 🙂 Jeg tænkte at lige præcis den må i jo næsten kunne huske hvis det har fået jer til at komme igen og et lille tillykke er da heller ikke ilde set  😉 Hvis i ikke kan finde den så bare skriv hvad det var for en farve nogenlunde 😉 I må i øvrigt enormt gerne like indlægget og dele med jeres veninder… Så kunne i jo evt. dele hvis en af jer vandt 😛

Jeg finder en vinder på fredag den 14 marts kl.20! Held og lykke <3

99 comments

 1. Åh… Det aner jeg ikke… Det er jo virkelig længe siden! Tror måske det var noget glitter…

  Men anyways: KÆMPE tillykke! 😀

 2. Åh kære rijaH STORT TILLYKKE! <3

  Jeg kan skisme ikke huske, hvilken mani der fik mig til at følge med, men min all time favorite er jo Magic fra Chanel med Essie sølv snask på <3 Den er så flot – glæder mig til jeg selv skal lave den.

  Rigtig god aften til dig!
  Klem Mette

 3. Jeg fandt din blog via FoxyPaws’ IG, da I havde en giweaway sammen. Så jeg er en af dine forholdsvis nye følgere her og på FB.
  Tillykke med fødselsdagen! …Eller jubilæet er det vel nærmere 😉

 4. Tillykke med fødselsdagen !
  Kan ikke lige huske hvad der først fangede mig ved din blog 😉

 5. Det kan jeg simpelthen ikke huske præcist 🙂 Men ved det var på et tidspunkt jeg googlede Depend. Jeg havde fået en i gave og kendte ikke noget til mærket – så kiggede ind hos dig 🙂
  – Og stort tillykke med fødselsdagen selvfølgelig 🙂

 6. Først stort Tillykke med dagen
  wow en fødselsdags giveaway <3 er fuldstændig skudt i den præmie og kan ikke leve uden neglelak som sætter prikken over iét <3 føler mine negle er nøgne uden
  følger dig på bloggen og facebook

 7. Det kan jeg slet ikke huske…

  Jeg ved, at din blog var en af de første, jeg begyndte at følge for et års tid siden, men via hvad, hvor eller hvordan, det husker jeg simpelthen ikke 🙂

  Men rigtig mange gange TILLYKKE med bloggens fødselsdag!

 8. Det kan jeg simpelthen ikke huske, det er lææænge siden jo! Men det har sikkert været en af dine lækre giveaways, der har lokket mig herind :p

  Stort tillykke med bloggen, du gør et godt stykke arbejde med den *thumbs up*

 9. Det kan jeg faktisk slet ikke huske 🙁 men hvis jeg kender mig selv ret var det noget med pasteller, glitter eller fransk 😀

 10. Tillykke med bloggen.
  Jeg kan ikke huske hvordan jeg helt præcist fandt din blog, det var sikkert i forbindelse med en af dine mange lækre giveaways.

 11. – Først et STORT TILLYKKE.! Jeg faldt over din blog her på Blogloving http://www.bloglovin.com/feed. Jeg husker det handlede om hvordan du opgradederede en gammel manicure. Du brugte stænger med forskelige slags huller, du dyppede i div. farver. Stængerne var købt billigt på EBay, men det gav en super flot effekt. Jeg har også kopiét din mønster maling med pensler, og jeg har fået mange andre gode tips siden dengang. Tak for en god blog! (Y)

 12. Jeg må indrømme, at jeg ikke kan huske nøjagtig, hvordan jeg stødte på din blog.

  Men jeg er glad for den. 🙂

 13. Jeg kan vitterligt ikke huske det, men et kæmpe TILLYKKE skal du da ikke snydes for 🙂

 14. Det var godt nok ikke meget af min kommentar det blev posted der 🙂 men jeg ville skrive tillykke og at jeg første gang stødte på din blog fordi jeg skulle finde nogen billeder af de nye gosh frosted lakker, som jeg så er blevet mega forelsket i 🙂

 15. Jeg må ærligt indrømme, at jeg heller ikke kan huske, hvordan jeg stødte på din blog, men jeg er stor fan. Elsker også selv at lege med lakker. Og jeg har også fået min datter på 4 med på bølgen. 😉 Tak for en skøn blog og tillykke med de 5 år!

 16. Stort tillykke!
  Jeg kan ikke huske præcist hvilken, men jeg kan huske at jeg fandt dig via noget søgning på ciate lak 🙂 Det føles som længe siden nu:) Jeg er rigtig glad for al den inspiration og viden du gir til os læsere. Jeg elsker lakker og kan aldrig få nok, min mand ryster forbavset på hovedet når jeg klager over for få lakker 😀 lækker lækker give away!
  Jeg har delt på fb 🙂

  God søndag!
  Kh
  Annesofie

 17. Stort tillykke!;)

  Det kan jeg ikke huske. Men jeg kan huske at jeg talte med min teenage datter om neglelakker, og blogger, og eksperter, og gode råd, og vi googlede noget sammen i den anledning, og faldt over dig=) Og SÅ blev jeg hængende!

 18. Stort TILLYKKE med 5 års dagen super 😀
  Mener jeg faldt over din blog med lækre lakker med glitter i sin tid på http://www.bloglovin.com/feed.
  supernye forårsfarver der skal afprøves .
  forårsinspirende glade hilsner herfra vestjylland

 19. Jeg begyndte at følge bloggen fordi jeg tror nok det var eyeslipsandface der havde skrevet noget om din blog. men det er meget lang tid siden så er ikke sikker det var ihvertfald en blog der havde skrevet om dig. Og har fulgt med siden fordi du er verdens bedste blogger kæmpe tilykke med bloggen ❤️ De ville passe godt ind flokken her

 20. Først stort tillykke 🙂 Jeg har svært ved at huske hvad der var det første der fangede mig ved din blog.

  Jeg kan huske de flotte Essie larver i sarte farver og Ciate – det er jo nærmest kunst 🙂

  http://www.bloglovin.com/frame?post=2466606505&group=619014&frame_type=b&blog=619014&link=aHR0cDovL3JpamFoLmRrLzIwMTQvMDMvdmluZC04LWxvcmVhbC1wYXJpcy1jb2xvci1yaWNoZS1sZXMtYmxhbmNzLWxha2tlcg&frame=1&click=0&user=0

  Jeg ønsker dig igen stort tillykke med bloggen fra en trofast følger

  Mvh Eva

 21. Jeg kan, ligesom mange af de andre, virkelig ikke huske, hvilket af dine indlæg jeg så først. Jeg tror at du dukkede op ved nogle forskellige google-søgninger. Men hvilke? No clue!

  Men stort tillykke med bloggen – du har godt nok arbejdet med/på den i mange år. Tillykke med det 🙂

 22. Kæmpe stort tillykke! Og tak for en fantastisk blog.
  Jeg kan ikke huske, hvad der præcis fik mig herind og kigge, men jeg kan huske, at din blog var en af dem, som rigtigt fik mig i gang med negleinteressen.
  Dejligt med en vildt dygtig blogger, som stadig virker helt nede på jorden 🙂

 23. Et STORT TILLYKKE til din dejlige blog:) det var min datter der anbefalede din blog til mig og siden har jeg fundet det godt og spændende hvad du har lagt ud på bloggen 🙂 Go’ søndag

 24. Tillykke! 😀 😉
  Jeg tror bare, jeg stødte på din blog via en blogroll, og ikke en swatch. Det er under alle omstændigheder pænt lang tid siden, så det kan jeg virkelig ikke huske, ha 😉

 25. Tillykke med bloggens fødselsdag 🙂 Er stødt på din blog via jubii debatten, og det er flere år siden, så husker slet ikke den første post jeg har læst af dig, men dine posts er rigtig gode, med flotte swatches, derfor kommer vi, dine læsere, tilbage gang efter gang 🙂

 26. Jeg stødte faktisk ikke på den ved et tilfælde. Det var din søde mor, der gav mig dit kort og sagde at jeg skulle tjekke din blog ud, nu hvor jeg selv er glad for neglelak. Så det var hende der rekrutterede en ny læser til dig 🙂
  Men det første jeg mødte herind var nogle super lækre sommerfarver, så det var svært at blive væk igen 😀
  Og Ja, kæmpe stort tillykke! Det er super flot:D

 27. Tillykke og kan jeg ikke huske men tror det har været en veninde der måske har linket din side til mig og ja er her jo stadig

 28. TILLYKKE med blogfødselsdagen 😀 😀 Lad os få nogle flere år!
  Jeg synes, jeg har læst med herinde i noget der minder om for evigt, så jeg husker virkelig ikke en bestemt swatch, der førte mig herind 😀

 29. Stort tillykke!
  Jeg fandt nu ikke vej til din blog via en bestemt mani/swatch. Jeg vidste jo godt at din blog var derude, men jeg havde bare ikke lige fået taget mig sammen til at kigge den igennem endnu, men det fik jeg så gjort og har været her siden. 🙂

 30. Hej. Øh øh…Er bare meget hooked på beauty generelt, så faldt over din blog ved at søge.. Og det er en god blog !

 31. Tillykke med blogfødselsdagen – 5 år, så skal den jo snart i skole 😉
  Har fulgt med så længe, jeg knap nok kan huske, hvad jeg søgte, for at finde dig. Det har uden tvivl været noget med Essie, da det er mit yndlings mærke.

 32. Jeg er helt forelsket i den lyse lilla til højre på billedet! Den er skøn 😮

 33. Jeg fandt din blog via bloglovin! Jeg kan ikke huske præcist hvad der fangede mig- men helt sikkert de gode negle indlæg var en del af det 🙂

 34. Jeg aner simpelthen ikke hvordan jeg fandt din blog :p jeg har fulgt dig virkelig længe efterhånden. Men tænker at det nok var i forbindelse med nogle af dine fine swatches

 35. Jeg har virkelig ingen ide om, hvad der fik mig til siden, men det fik mig i hvert fald til at blive hængende 😉

  Tillykke med fødselsdagen 🙂

 36. Endnu en gang HURRAH og TILLYKKE til og med bloggens føz’dag 🙂 Jeg har fulgt dig længe, og husker så tydeligt disse smukke negle og lakbeskrivelsen, der gik rent ind hos mig.http://rijah.dk/2011/09/opi-its-my-year Måtte straks købe dens skønne lak, som var et unika af en præsentation til min den gang nye kjole. Og ja – du har siden været mit unikke bidrag til mange flotte negle. – Lakkerne i denne give away er ingen undtagelse. De pastelle skønheder vil være det vildeste up-grate til mit forårslook – farver der vil forårsglæde og forårsglæde mine hænder og negle. 🙂

 37. Først et kæmpe stort tillykke 🙂
  Er vild med neglelakker og elsker at kigge rundt og blive inspireret på din blog..
  Jeg faldt over din blog for snart et års tid siden da jeg søgte rundt på bloglovin, efter flere blogge at følge og kan ikke huske om det var en mani, tror nu bare at det var fordi det handlede om lakker..
  Glæder mig til at følge dig fremover

 38. Jeg fandt via. en bestem mani, men via bloggers delight, det var faktisk “rijah” (altså navnet) der fik mine øjne til at klikke ind på din blog, jeg har været vild med den siden 🙂

  Og kæmpe stort tillykke 🙂

 39. Desværre kan jeg ikke huske hvordan jeg kom til at følge dig…men det har helt sikkert været en af de smukke lak i en farve der har fanget min interesse 😉 STORT tillykke! 🙂

 40. Fantastisk smukke farver <3
  Det er længe siden og det er gået i glemmeren. Alt du ligger op fanger 🙂
  hJERTELig TILLYKKE

 41. STORT tillykke med jubilæet! Keep up the good work 😀
  Jeg kan sørme heller ikke huske, hvordan jeg fandt din blog. Men jeg har fulgt den troligt hver dag lige siden 🙂

 42. Årh, hvad!? Det er jo lææænge siden. 😀

  Kan ha’ været noget med glimmer. Eller med selvlysende. Eller et særligt fancy design. 🙂

 43. Stort tillykke 😀

  Jeg kan simpelthen ikke huske det første indlæg jeg læste, men det er altså også lidt tricky, da jeg kom herind via en anbefaling fra en anden blog :S

  – Mette

 44. Jeg fandt vidst bloggen gennem en kommentar fra dig på en anden blog, og er blevet hængende siden. Jeg synes virkelig, du viser nogle lækre lakker frem, og det er meget inspirerende at følge med.

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag! 🙂

 45. tillyke:) kan simphelthen ikke huske det:( måske var det i julen ved julekalenderen. øv! kan ikke huske nhååå men tillykke. syntes dine negle og neglelakker er helt fantastiske og det var nok derfor jeg blev ved med at kigge på din blog også fordi du laver så mange swatches:)
  tillykke<3

 46. Stort tillykke! Ville blive så glad hvis jeg vandt disse. Har længe ville prøve disse neglelak og jeg elsker pastelfarver, så dette er den perfekte mulighed.

  Jeg fandt din blog ved julekalenderen i 2012 🙂

 47. Stort tillykke med fødselsdagen 🙂
  Jeg tror nok at jeg fandt din blog via et link på Fierce og Fattig’s blog for mange år siden, men det indlæg du lavede med sammenligninger til Chanel lakker tror jeg er det første indlæg jeg læste. Der er hvert fald et eller andet der får en klokke til at ringe 🙂 Om det var det her indlæg http://rijah.dk/2010/10/chanel-paradoxal-vs-barry-m-dusky-mauve eller det her http://rijah.dk/2010/10/depend-204 kan jeg ikke lige huske, men har købt begge lakker pga. af dig 🙂

 48. Jeg fandt din blog via. en anbefaling fra en anden blog. Frøken fregne’s blog skrev i et indlæg for et godt års tid siden, at hun havde vundet hele Festive Kollektionen herinde hos dig. Og ja – the rest is historie – jeg har faktisk fulgt med herinde siden 😉 Så den første farve jeg forelskede mig i herinde, er FNUG’s Beauty Editor. Jeg købte den nemlig efter at have set den her, og det har været en af mine yndlingsshades siden! Og så lige et stort tillykke med bloggens fødselsdag. Keep going 😉

 49. Jeg har tænkt, tænkt og tænkt, men jeg kan virkelig ikke huske det (tror også det er ved at være 3-4 år efterhånden?)…altså jeg kan jo knap huske, hvad jeg spiste igår

 50. STORT TILLYKKE med bloggens fødselsdag 😀

  Dette indlæg var det første jeg læste hos dig http://rijah.dk/2011/09/chanel-graphite/
  Søgte for første gang efter swatches i nov/dec 2012 og endte hos dig 😉
  Faktisk anede jeg på daværende tidspunkt ikke, at der fandtes negleblogs – så du udvidede lige min horisont BIGtime 😛

 51. Åh det var jo slet ikke en swatch, men derimod en post på Facebook, og så har jeg været læser lige siden!
  Kæmpe tillykke med bloggen!
  Krammelam

 52. Jeg blev anbefalet din blog af en veninde for længe længe siden. Den er jo så skøn og inspirerende at følge med i 🙂

 53. Jeg tror faktisk det var en af dine mange lækre konkurrencer der bragte mig til din blog. Det er vel 1-2 år siden, og jeg har fulgt med lige siden. Jeg synes din blog er så dejlig lige til og nede på jorden. Foruden din blog følger jeg dig på facebook, Instagram og Pinterest (stalker much?! ;D).

  Stort tillykke med din blogs 5 års fødselsdag 😀

  1. Jeg fandt din blog via en anden blogger 🙂 rigtig god blog du har

 54. STORT TILLYKKE herfra! 🙂 Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg fandt din blog i sin tid, men jeg tror det var via Neglenymferne.dk. Husk nu at fejre dig selv. 🙂

 55. Har gennemsnuset dit arkiv (Faaaantastisk idé) – og jeg tror jeg landede hos dig ad omveje på dit Jensen&Jensen indlæg (er vild med Mick Øgendahl – stadig)
  Så et link vil være: http://rijah.dk/2011/08/jensen-jensen-behind-the-scenes og det har jo slet ikke noget med lækker lak at gøre 😀
  Mit yndlingsindlæg gennem lang tid var din Depend Gellack guide – sådan kom jeg igang med Gellack 😉

 56. Et stort tillykke med fødselsdagen:-)

  Dejlig giveaway, lige hvad jeg og min datter kan bruge, så jeg er med:-)

  Jeg er ikke så god til computer og alt det (er jo lidt gammel), så husker ikke præcis hvordan jeg stødte på din blog, men det må da næsten have været i forbindelse med en søgen på negle.
  Jeg hjælper min datter med hendes blog og hun laver tit noget neglekunst mv.
  Tror det var noget med jordfarver, men husker ikke ikke for godt længere…………

  Krydser og håber.
  Tina Hoffbeck

 57. Jeg fandt din blog engang, jeg søgte på “neglelak samling” i mine spæde teenageår. Og jeg fandt dit indlæg med masser af neglelakker. Jeg blev imponeret og følger nu med via BlogLovin’ 🙂

 58. Jeg søgte bare på neglelak og stødte så på din blog, kan ikke huske præcis hvilken det var. Og stort tillykke 😀

 59. Pyh det kan du slet ikke kræve af sådan et gammelt hoved….jeg kan overhovedet ikke huske hvilken mani det var 😛
  Men det var en dag jeg søgte specifikt på neglelaksblogs, hvor jeg faldt over dig og er blevet hængende siden 😀
  Et stort tillykke med føs´da´en 😀 😀 😀

 60. Årrhhh.. Jamen jeg ved det faktisk ikke :/ En blanding af søgning på forskellige lakker på google og instagram – og så dukkede du op på facebook også, og så synes jeg din samling af lakker er pænt imponerende! Tænk at have så mange lakker, så de er nødt til at have deres eget værelse 😀
  Tillykke med bloggens fødselsdag, selvom du glemte dagen 😆

 61. Åhr altså… Det jeg virkelig ikke huske, og heler ikke hvor lang tid det er siden… Og du har jo lavet en masse inspirerende indslag med en masse flotte lakker, så derfor er jeg blevet hængende!:)
  STORT tillykke med bloggens 5 års fødselsdag!:)

 62. Jeg fandt din blog via evak blog, som omtalte din fødselsdag forleden – så stort tillykke! 🙂

 63. KÆMPE STORT TILLYKKE med din blogs fødselsdag, det må bare have været et kæmpe arbejde at holde den ajour (:
  Jeg så linket til din blog hos Skønheden og nørden.
  Jeg kan ikke huske hvornår det var, men er ret vild med din blog.
  Jeg vil blive rigtig glad hvis jeg var heldig, men ellers må jeg jo bare prøve igen (:
  De bedste fødselsdags hilsner
  Lis Rye Jensen

 64. Ej, det kan jeg da ved grød ikke huske! Et kvalificeretbud er swatches på en Essie-kollektion. Det var i hvert fald, før jeg gik over til cruelty free…

 65. Jeg kan virkelig ikke huske det, da det er mange år siden.. men fandt vidst bloggen via neglenymferne 🙂
  Tillykke med det 😀

 66. Hmm jeg er ikke sikker, men det kunne måske godt være din “dotticure” lavet med ciatè farver

 67. Tillykke med dagen. Hvor er du kommet langt. Jeg tror nok, jeg stødte på dig på Helles Blog giveaway side.

 68. Jeg fandt din blog via en anden blog, og den er simpelthen så fin og inspirerende! 🙂

 69. Stort Tillykke med 5 år 🙂

  Jeg kan stadig huske hvordan jeg fandt din og min første tanke… Jeg elsker neglelakker, men aldrig tænkt på at folk vil blogge om det.. En sen fredag aften google jeg på neglelak blog og din blog var den første jeg besøgte af en negle-blog… Tænkte også “Wow, mange dejlige lakker”.. siden har jeg besøgt din blog min. et par gange om ugen 🙂

  Det var denne indlæg: http://rijah.dk/2013/02/opbevaring-af-neglelak

  For resten mange tak for en super god blog 🙂

 70. Stort TILLYKKE med fødselsdagen 🙂 min første negleblog var Neglenymferne, som linkede til din blog – og så har jeg fulgt dig via Bloglovin lige siden. Jeg mener, at noget af det første jeg læste, var om Chanel’s Graphite 🙂

 71. Uha, jeg tror jeg kom her forbi, via et link på facebook hvor der var linket til FNUG holografic. Der er ihvertfald et eller andet der gør, at jeg tænker FNUG når jeg skal tænke tilbage på gørste besøg 🙂

  Et stort tillykke med de 5 år som blogger!
  Og tak for gode swatches og nyheder fra især Essie, Depend og Isadora – det er her hos dig, jeg får de mærker dækket ind 🙂

 72. Wow, vil VILDT gerne vinde disse :O Er en mega sucker for pastelfarver, hele mit hjem kunne bestå af pastelfarvetoner, hvis det stod til mig 😉
  Jeg fandt din blog helt tilbage i 2012, husker slet ikke hvordan 🙂

 73. Mener at et af de første indlæg jeg så havde noget med Essie at gøre. Kan bare ikke huske hvilke :/

  Men super fed give away, jeg vil meget gerne deltage 😀

  Kram fra Sarah

 74. Jeg kan faktisk ikke huske hvordan jeg overhovedet fandt din blog i sin tid, så jeg måtte lige en tur i dit arkiv for at finde et af de indlæg, som for alvor gjorde din blog til et sted jeg måtte hænge fast i. Husker ikke om det var i 2009 eller 2010, men jeg vælger det indlæg hvor jeg faldt for en lysegul lak fra Orly (som jeg drømte om, mens jeg afsluttede mit speciale).
  http://rijah.dk/2010/01/orly-lemonade-pixi-stix-and-snowcone

  Faktisk måtte jeg i mit eget blogarkiv for at lede mig på vej, fordi jeg vidste at jeg havde skrevet om din blog mere end en gang.

 75. TILLYKKKEEEEEE 😀
  Jeg håber du bliver ved med denne blog langt frem i fremtiden for jeg elsker den!
  Indlægget er dette: http://rijah.dk/2009/11/notd-china-glaze-atlantis
  Som er smukke billeder af atlantis, som var min første “rigtige” neglelak – og kan man andet end at elsker den lak? NEJ!

  Håber på at kunne tilføje lidt af de loreal skønheder til min samling 😀

 76. Fandt bloggen via giveaway i blogland og dette er det første indlæg jeg læser på bloggen
  Tillykke