Foxy Paws Back to Black Giveaway

January 25, 2014 |  by  |  blog, fun, giveaway, nailpolish, neglelak, sponseret indlæg

Jeg er stadig uden internet til på onsdag, gaaah, savner mine lakker og at få det hele på plads. Lige pt. så ligger mit nye lak værelse også rum til tomme flyttekasser og diverse andet som blev nødt til at stå der, imens min mand får sit værelse lavet færdig. Men det er altså derfor der stadig ikke sker det vilde herinde, som i nok havde regnet ud efterhånden ;) Dog har jeg lige muligheden for at sætte den lovede giveaway igang i dag, så lad os da gøre det :)

FoxyPawsBacktoBlack

Jeg har jo fået en mulighed for at lave en giveaway i samarbejde med Foxy Paws, hvor en heldig vinder løber med hele Back to Black kollektionen, som kom ud på FoxyFingertips den 9. januar. Så hvis du skulle være så heldig at vinde og allerede har købt dem, så får du selvfølgelig refunderet beløbet :) Giveaway er åben for alle i Europa og løber frem til den 2/2-2014 kl.12

Kollektionen består af 6 lakker som alle er sorte jelly glitter lakker, alle navngivet efter  sange :)
Are You Still Having Fun?
Can’t Get You Out Of My Head
Clouds Across The Moon
Dancing In The Moonlight
The Final Countdown og The Void

Foxy Paws Back to Black Giveaway

Sådan deltager du:
Obligatorisk:
Like FoxyPaws & rijaH.dk på facebook
Skriv en kommentar hvor du beskriver en lak som du gerne så Foxy Paws lavede :D

Frivilligt:
Følg @foxypawspolish og @rijah på instagram

Like Foxy Fingertips Europe på facebook

Håber i har lyst til at være med! :) Held og lykke <3

So I had the chance to make a giveaway with Foxy Paws, where one lucky winner will receive the entire Back To Black collection! It was released on Foxy Fingertips on the 9th of january, so if the winner already got this collection, it will be refunded :) The giveaway is open for all in Europe. Giveaway will close on 2/2-2014 at 12.00 CET :)

You enter by doing this:
Mandatory:
Like FoxyPaws & rijaH.dk on facebook
Leave a comment where you describe a polish that you want Foxy Paws to make! :D

Optional:
Follow @foxypawspolish & @rijah on instagram

Like Foxy Fingertips Europe on facebook

Hope you wanna enter! Good luck <3

 


85 Comments


 1. Jeg kender desværre ikke Foxy Paws særlig godt, endnu, men jeg kunne rigtig godt tænke mig, at de lavede en smuk havblå, holografisk, teksturlak. Holo og tekstur er fortsat en vinder hos mig :-)

 2. Elsker foxy paws lakker! :D
  Jeg kunne godt tænke mig en Termo lak med lineær holo med farverne blå og lilla :D

 3. Elsker guld og lilla, så en lak hvor det indgår ;-)

 4. Ved ikke hvilke lakker de har lavet, men en azurblå farve, lidt metal agtig ville være virkelig pæn!

 5. Kender slet ikke mærket – men lilla og guld glimmer er en flott favoritt her i hus;)

 6. Så er begge sider liket på facebook og instagram ;-)

 7. :D Følger over det hele :D

  Jeg har set mig super glad for kobber og guld. Og jeg kunne faktisk godt tænke mig en hololak der enten er guld eller kobber :) Jeg er helt vild med holo, og kan ikke få nok af det :D Derudover er jeg fan af tekstur lakker lige for tiden også :D Så nogle af dem måske – i nogle farver vi ikke har set :D

  Christina
  krumme.rand@gmail.com

  krummerand.blogspot.dk

 8. Following FoxyPaws, rijaH.dk & Foxy Fingertips Europe on Facebook : Jeanette Dorta

  Following FoxyPaws & rijaH.dk via instagram : @jeanettedym

  Shared on Twitter : https://twitter.com/JeanetteDorta/status/428606503667261440

  I love them all your polishes…Although Dancing In The Moonlight looks spectacular <3

  Thanks so much for this amazing giveaway <3

 9. Tina Irene Povlsen

  I’m in love – Totally fantastico – En gave jeg kun tør drømme om, men for dullen da hvor ville den booste negle,sjæl og sind – Det vildeste til en kold og mørk tids glæde og energi. :-)

 10. Camilla Elbæk Sørensen

  Det ville være fedt hvis de lavede en superholografisk sølv neglelak, i stil med nogle af de holografiske lakker som Color Club har lavet :D <3 Man kan aldrig gå galt i byen med en holografisk neglelak <3 :D

 11. Jeg følger alle steder jeg kan :-)
  Jeg er en total sucker for grønne lakker gerne med en masse shimmer/glimmer i :-) og ikke en pjat grøn men en rigtig grøn grøn :-p

 12. Elsker foxy paws! Den nye kollektion er da for lækker :) Kunne godt tænke mig at se en tekstur lak der har en lyserød perlemor, pinke glimmerstykker, og og kobber glimmer.. :)

 13. Uuuh den er svær! Jeg vil nok gerne have lidt flere selvlysende og black light lakker . Måske noget pink/lilla eller lidt blåt ? :D

 14. Yvonne Xina Ditlevsen

  Jeg ønsker mig en lak hvor basen er gammelrosa (altså den støvede, romantiske rene farve, ikke noget perlemor, eller holo, eller sparkle), den glimtrer for i den ligger tusindvis små sorte og neonpink glitterstykker. Og så kunne man kalde den The old fashoined neon pink – eller noget ;-)

 15. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at de lavede en ‘Elegance’ i sart lyserød!

 16. Jeg kunne godt tænke mig en serie neglelakker dedikeret til ringenes herre, tænker en holografisk grøn til Aragon, en varm mørkerød/mørkeorange med et glitrende skær til Gimli, tænker en holografisk hvid eller hvid med grønt glitter til Legolas, osv. :) Det ville være en dream coming true for mig :D

 17. Åh jeg ville elske teksturlakker fra dem, gerne i pastelfarver og måske med noget glitter i :)

 18. Super lækkert giveaway! :D Jeg kunne godt tænke mig en lak eller måske en hel kollektion inspireret af Queen eller Beatles :)

 19. Jeg har fulgt og liket :)

  Jeg ville rigtigt gerne se en rigtig rød holo med små glitterstykker i. Uh, det ville være lige mig!! Den skulle hedde “Lady in Red” :)

 20. En babylyserød med glimmer i :-)

 21. Jeg kunne godt tænke mig at de lavede en termolak – det er så fedt med farveskift :D

 22. En lys blå holo med microglitter ^_^

 23. Thanks for this chance!!! I love them all your polishes, but my favorite is Let’s Go Fly a Kite.

  Following FoxyPaws, rijaH.dk & Foxy Fingertips Europe on FB: Mycrazydesigns Lokagreen
  Following FoxyPaws & rijaH.dk via IG: @mycrazydesigns

  Thanks again. ;)

 24. Susanne Petersen

  Hej. Jeg kunne tænke mig en meget blank dyb blå med små stykkes af skinnende sølv men fine stykker :)

 25. jeg kunne tænke mig en antracitgrå lak med silver og guld stykker i :)

 26. En lilla jelly med guldstykker i..

 27. Elsker guld, lilla, pink og glitter, så enhver lak med disse elementer i ville hitte hos mig <3

  Følger og liker alle de nævnte steder :)

 28. Daniella Christensen

  Jeg følger over det hele! :).
  Jrg kunne godt tænke mig de lavede en lilla Lak som var holografisk men med nu store stykker glitter i også. Eller generalt bare holografiske lakker med store stykker glitter ;).

 29. Uh den er svær, for Foxy Paws har jo allerede lavet holo lakker, men det kunne super med nogle holo pasteller til foråret og neon til sommer

 30. Jeg er vild med dybe kobberfarvede lakker, så jeg ønsker mig en holo glitterlak i en lækker kobberfarve – gerne med sorte glitterstykker i :)

 31. En lækker dyb lilla, som hverken er pastel eller neon.

 32. Følger både på Face og Instagam :D

  Jeg ELSKER stjerner og grøn (sådan rigtig forårsgrøn), så den perfekte kombi ville være en lækker grøn lak med små stjerner som glimter <3

Trackbacks

 1. Fancy Friday - Noget om mig - rijah.dk

Leave a Reply