Foxy Paws Back to Black Giveaway

Jeg er stadig uden internet til på onsdag, gaaah, savner mine lakker og at få det hele på plads. Lige pt. så ligger mit nye lak værelse også rum til tomme flyttekasser og diverse andet som blev nødt til at stå der, imens min mand får sit værelse lavet færdig. Men det er altså derfor der stadig ikke sker det vilde herinde, som i nok havde regnet ud efterhånden 😉 Dog har jeg lige muligheden for at sætte den lovede giveaway igang i dag, så lad os da gøre det 🙂

FoxyPawsBacktoBlack

Jeg har jo fået en mulighed for at lave en giveaway i samarbejde med Foxy Paws, hvor en heldig vinder løber med hele Back to Black kollektionen, som kom ud på FoxyFingertips den 9. januar. Så hvis du skulle være så heldig at vinde og allerede har købt dem, så får du selvfølgelig refunderet beløbet 🙂 Giveaway er åben for alle i Europa og løber frem til den 2/2-2014 kl.12

Kollektionen består af 6 lakker som alle er sorte jelly glitter lakker, alle navngivet efter  sange 🙂
Are You Still Having Fun?
Can’t Get You Out Of My Head
Clouds Across The Moon
Dancing In The Moonlight
The Final Countdown og The Void

Foxy Paws Back to Black Giveaway

Sådan deltager du:
Obligatorisk:
Like FoxyPaws & rijaH.dk på facebook
Skriv en kommentar hvor du beskriver en lak som du gerne så Foxy Paws lavede 😀

Frivilligt:
Følg @foxypawspolish og @rijah på instagram

Like Foxy Fingertips Europe på facebook

Håber i har lyst til at være med! 🙂 Held og lykke <3

So I had the chance to make a giveaway with Foxy Paws, where one lucky winner will receive the entire Back To Black collection! It was released on Foxy Fingertips on the 9th of january, so if the winner already got this collection, it will be refunded 🙂 The giveaway is open for all in Europe. Giveaway will close on 2/2-2014 at 12.00 CET 🙂

You enter by doing this:
Mandatory:
Like FoxyPaws & rijaH.dk on facebook
Leave a comment where you describe a polish that you want Foxy Paws to make! 😀

Optional:
Follow @foxypawspolish & @rijah on instagram

Like Foxy Fingertips Europe on facebook

Hope you wanna enter! Good luck <3

86 comments

 1. Jeg har fået “On the sunny side of the street” i gave. Jeg er ikke heeeelt vild med farven men konceptet er genialt 🙂 Hvis man kunne lave sådan en (Termo?)lak i blå/lilla ville jeg være svært begejstret 😀

 2. Jeg ville ønske at Foxypaws lavede en lak der minder om Aurora/Blazed fra Zoya, ikke i de samme farver seføli, men dyb dyb glitter uden at det skal tage en halv time at få af igen 🙂

 3. Jeg følger i forvejen begge sider på både facebook og IG.
  Jeg ville elske en dyb jelly mørkeblå med hhv. Mikro-, småt og større hexagonformet glitter i guld.

 4. Måske lidt overdrevet.
  Men en rigtig humør bombe og proppet med farver.
  Som fx en coral-orange som grundfarve og forskellige coralfarver (fx lyserød, gul) som
  glitterstykker. Det tror jeg kunne være rigtig pænt, og über cool!

 5. Jeg ville ønske at foxy paws lavede en blålilla jellylak med lilla og guld glimmer, evt som en del af en disney inspireret serie 😉 så skulle den hedde “Chesire grin” efter katten i Alice i eventyrland!

 6. Jeg er ikke så bekendt med mærket så er svært at skulle fortælle hvad man godt kunne tænke sig, men elsker lilla og elskwr glimmer så en kombi af det ville være fantastisk 🙂

 7. Jeg tænker noget i stil med disse jelly glitter.
  I orange-gule farver.
  Ren solskin på flaske til de forhåbentligt lange og mange sommerdage & -aftener/nætter på stranden.

 8. åh, sikke skønne lakker!!! De måtte bestemt gerne være en del af min lille samling :O)

  Jeg har en masse masse ideer, men for ikke at spamme dig, eller gøre dig træt af mig, så nævner jeg bare lige et par stykker :OP

  1: Er vild med alt der har med disney at gøre, og så kunne man lave en hel kollektion af en art dertil. Feks en helt isblå glitterlak, der passer til den nyeste disney film i række. Også skulle den selvfølgelig hedde “let it go”, som er titlen på hovedsangen…

  2: Er ligeså vild med musicals, og en af mine mange favoritter er Wicked. Der er en heks med som er grøn i huden. Man kunne sagtens lave en der passer til denne kollection. Sort med tydelig grøn glimmer. Den kunne enten bare hedde”wicked” eller “difying gravity”, som er min yndlings sang fra musicalen…

  Jeg liker allerede de to på instagram og facebook.

  Held og lykke til alle.

 9. Har så gerne villet have fingrene i en Foxy Paws lak i såååå lang tid! De ser bare så flotte ud. Personligt synes jeg at det ville være fedt, hvis der kom en hvid lak, med lilla glitter-stykker i. 🙂

 10. Jeg er på jagt efter en hel lys lilla lidt over i det brunlige/beige… Sådan en måtte de da gerne lave

 11. en petrolfarvet og/eller en klar turkis med guld (ikke glimmer) ville være mine favoritter. håber jeg vinder denne lækre serie hvor de 4 af de 6 farver er helt top <3

 12. Jeg synes denne kollektion med sort og glimmer, kunne være flot med andre farver. F.eks lilla og glimmer eller en sommer version med coral eller pastel farver med glimmer.

 13. Jeg følger selvfølgelig jer begge på facebook.
  En lak jeg virkelig mangler i min samling er en hæmatit/blodstens-lak. Den der dybe skinnende sølvsorte der bare føles som det blødeste fløjl. Det ville være voldsomt lækkert.

  kh
  Simone

 14. Jeg følger i forvejen dig og foxy paws på både instagram og facebook, og desuden synes jeg også godt om Foxy Fingertips Europe på facebook 🙂

  Jeg synes helt sikkert, det kunne fedt, hvis de lavede nogle teksturlakker – måske i en flot petrolblå farve eller i turkis.

  Ellers er jeg fuldstændig enig med Maiken om disney lakker – JEG ELSKER DISNEY!

  Håber på at vinde, for det er godt nok en lækker giveaway 🙂

 15. I was about to ask for a polish with a dark base, golden shimmer and different shapes of glitters (except bar glitters, which are not my cup of tea), but then I realized that I was describing the Back to Black collection! 😛
  So, let’s try again: I’d like to have a thermal polish in vibrant, crazy colors!
  Cheers, Ilaria

  1. Today I visited the Foxy Paws online store because I like this collection so much that I just couldn’t wait anymore to purchase at least two or three bottles, but then I read about the problems you’re currently having. I’m here to wish you once more good luck and to tell you that I’ll be back to the store as soon as that will be possible to show you my apprecfiation for your work.
   Take care! Ilaria

 16. Den ene i serien her er der næsten…men ikke helt. Jeg ELSKER rød og sort sammen. Så, en knaldsort, med rød glimmer. Eller en rød, med sort blank glimmer. Og så må jeg en tommel op til ideen om disney lakker:)

 17. det ville være for en lille nailarter som mig at vinde:)

  det kunne være fedt hvis de lavede en havblå med små stykker glimmer så det ligner man har diamanter på neglene<3

 18. jeg følger alle steder – jeg er nemlig vild med jer begge 😉

  jeg er kæmpe fan af holo’erne så jeg ville synes en kollektion med neon eller pastel holo ville være alt for awesome 😀

 19. Jeg kender faktisk ikke Foxy Paws lakker….pinligt!
  Men en holografisk lak ville jeg gerne se 😀

 20. Lys pink jelly med pink, hvid og sølv cirkle glitter ville være ah-amazing!
  Måske en ide til noget valentines

 21. Flot kollektion!
  Jeg ville virkelig gerne se nogle glitrende thermal-lakker fra Foxy Paws. Særligt i blålige og lilla nuancer, og måske med glimmer i også. Det har jeg ikke set nogen steder før!

 22. Det er bare en rigtig flot kollektion i fantastiske vinterfarver.

  Jeg elsker simpelthen Foxy Paws, og kunne sagtens købe mig fattig i lakkerne, så jeg havde først tænkt på noget i lilla, men der er jo allerede en del at vælge imellem.

  Men da vejret nu er så trist kunne jeg godt bruge nogle lysere farver (gule, grønne pink eller orange), enten holografiske eller med glimmer, så jeg kunne komme lidt tættere på foråret, når det nu er koldt og vådt her i østjylland.

 23. Hvor er de flotte 🙂 De passer også lige til den stil med Amy Winehouse 🙂

  Jeg kan rigtig godt lide din blog og er også selv helt vild med neglelak 🙂

  Jeg har liket alle stederne på facebook. Jeg har desværre ikke instagram.

  Nu kender jeg ikke foxy paws, og ved ikke så meget om hvad de laver. Men jeg er ret vild med de der magnetic neglelakker. Så måske sådan noget i den stil.
  (på facebook hedder jeg Maria Hoff)

  maria-hoff@hotmail.com

  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 24. Iiiiihhh, hvor er de bare flotte!!
  Jeg følger begge steder i forvejen 🙂
  Hvid lak med orange/guld glimmer i forskellige størrelser 🙂

 25. Kunne det ikke være sjovt med en neglelak der skifter farver efter humør? Der findes da en læbepomade der gør det 😀

 26. Jeg liker allerede på facebook, og følger dig via bloglovin.

  Jeg ville ønske Foxy paws ville lave termo lakker, jeg er blevet helt vild med dem! Og gerne nogen i flotte farver både når den er kold og varm! 🙂

  Hilsen Patricia
  pbelsoe@hotmail.com

 27. En thermal lak med shimmer som har grøn som grundfarve og så skifter til orange. Eller en som som en sol nedgang i farverne, ummmnm

 28. Jeg syntes at det kunne være lækkert med en neglelak, som var sådan en dyb flaskegrøn, men samtidig glossy. Sådan en savner jeg virkelig. De grønne som er fremme nu er enten meget støvede eller alt for lyse 🙂

 29. Tænker helt klart også disney tema! Fx “Vindens farver” fra pocahontas (eller på engelsk: Colors of the wind), som kunne være noget holografisk eller en multichrome! I hvert fald noget med masser af farver! 😀

 30. Jeg har jo lige haft et Spice Girls indlæg på min blog – så en Spice Girls lak ville være fantastisk! Gerne noget inspireret fra det første eller andet album 🙂

  Tak for en fin giveaway 🙂

 31. Jeg ville elske en neon kollektion med glimmer/udformede stykker i….
  Synes ikke rigtig jeg kan finde den helt rigtige neonpinke med glimmer i. Så hvis FoxyPaws lavede en der ramte, ville jeg fluks købe den! 🙂

 32. Jeg kender faktisk ikke Foxy Paws, men jeg kunne godt tænke mig at se en lak med titlen’ Waterfalls’ (TLC) 🙂

 33. Den lak, jeg gerne så Foxy Paws lave er allerede blevet lavet, nemlig Dancing In The Moonlight. Udover at sort og blå er mine yndlingsfarver (både som lak, men også generelt), så elsker jeg glitter og så er det jo helt perfekt, at Dancing In The Moonlight af Toploader blev spillet da jeg blev student, så udover farven er jeg også helt vild med titlen.

 34. Jeg har endnu ikke prøvet lakker fra Foxy Paws men elsker lakker med glimmer, gerne stjerner.

 35. Jeg kender desværre ikke Foxy Paws særlig godt, endnu, men jeg kunne rigtig godt tænke mig, at de lavede en smuk havblå, holografisk, teksturlak. Holo og tekstur er fortsat en vinder hos mig 🙂

 36. Ved ikke hvilke lakker de har lavet, men en azurblå farve, lidt metal agtig ville være virkelig pæn!

 37. 😀 Følger over det hele 😀

  Jeg har set mig super glad for kobber og guld. Og jeg kunne faktisk godt tænke mig en hololak der enten er guld eller kobber 🙂 Jeg er helt vild med holo, og kan ikke få nok af det 😀 Derudover er jeg fan af tekstur lakker lige for tiden også 😀 Så nogle af dem måske – i nogle farver vi ikke har set 😀

  Christina
  krumme.rand@gmail.com

  krummerand.blogspot.dk

 38. I’m in love – Totally fantastico – En gave jeg kun tør drømme om, men for dullen da hvor ville den booste negle,sjæl og sind – Det vildeste til en kold og mørk tids glæde og energi. 🙂

 39. Det ville være fedt hvis de lavede en superholografisk sølv neglelak, i stil med nogle af de holografiske lakker som Color Club har lavet 😀 <3 Man kan aldrig gå galt i byen med en holografisk neglelak <3 😀

 40. Jeg følger alle steder jeg kan 🙂
  Jeg er en total sucker for grønne lakker gerne med en masse shimmer/glimmer i 🙂 og ikke en pjat grøn men en rigtig grøn grøn :-p

 41. Elsker foxy paws! Den nye kollektion er da for lækker 🙂 Kunne godt tænke mig at se en tekstur lak der har en lyserød perlemor, pinke glimmerstykker, og og kobber glimmer.. 🙂

 42. Uuuh den er svær! Jeg vil nok gerne have lidt flere selvlysende og black light lakker . Måske noget pink/lilla eller lidt blåt ? 😀

 43. Jeg ønsker mig en lak hvor basen er gammelrosa (altså den støvede, romantiske rene farve, ikke noget perlemor, eller holo, eller sparkle), den glimtrer for i den ligger tusindvis små sorte og neonpink glitterstykker. Og så kunne man kalde den The old fashoined neon pink – eller noget 😉

 44. Jeg kunne godt tænke mig en serie neglelakker dedikeret til ringenes herre, tænker en holografisk grøn til Aragon, en varm mørkerød/mørkeorange med et glitrende skær til Gimli, tænker en holografisk hvid eller hvid med grønt glitter til Legolas, osv. 🙂 Det ville være en dream coming true for mig 😀

 45. Super lækkert giveaway! 😀 Jeg kunne godt tænke mig en lak eller måske en hel kollektion inspireret af Queen eller Beatles 🙂

 46. Jeg har fulgt og liket 🙂

  Jeg ville rigtigt gerne se en rigtig rød holo med små glitterstykker i. Uh, det ville være lige mig!! Den skulle hedde “Lady in Red” 🙂

 47. Thanks for this chance!!! I love them all your polishes, but my favorite is Let’s Go Fly a Kite.

  Following FoxyPaws, rijaH.dk & Foxy Fingertips Europe on FB: Mycrazydesigns Lokagreen
  Following FoxyPaws & rijaH.dk via IG: @mycrazydesigns

  Thanks again. 😉

 48. Hej. Jeg kunne tænke mig en meget blank dyb blå med små stykkes af skinnende sølv men fine stykker 🙂

 49. Elsker guld, lilla, pink og glitter, så enhver lak med disse elementer i ville hitte hos mig <3

  Følger og liker alle de nævnte steder 🙂

 50. Jeg følger over det hele! :).
  Jrg kunne godt tænke mig de lavede en lilla Lak som var holografisk men med nu store stykker glitter i også. Eller generalt bare holografiske lakker med store stykker glitter ;).

 51. Uh den er svær, for Foxy Paws har jo allerede lavet holo lakker, men det kunne super med nogle holo pasteller til foråret og neon til sommer

 52. Jeg er vild med dybe kobberfarvede lakker, så jeg ønsker mig en holo glitterlak i en lækker kobberfarve – gerne med sorte glitterstykker i 🙂

 53. Følger både på Face og Instagam 😀

  Jeg ELSKER stjerner og grøn (sådan rigtig forårsgrøn), så den perfekte kombi ville være en lækker grøn lak med små stjerner som glimter <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.