Mushroom!

Barry M har meget diskret smidt en nyhed på deres side.. nemlig farven Mushroom. Og man skal jo nok ikke være Einstein for at regne ud hvilken farve den skal ligne ;D Da jeg ejer den “rigtige” farve, så tror jeg ikke at jeg har tænkt mig at smide en ordre afsted, for at kun købe denne her ene farve. Måske hiver jeg den med næste gang de kommer med lidt flere nyheder.. bare så man kan lave en sammenligning 🙂 Umiddelbart tror jeg de har ramt meget rigtigt. Den er måske lidt mere svampet.. men så passer navnet jo også bare helt fint ;D Så er det jo også et fint billigt alternativ til den lidt dyrere Chanel 🙂

I øvrigt har BarryM til deres club medlemmer et tilbud om 30% off på online ordrer i hele Maj måned, men man skal altså være club medlem for at det virker. Du kan blive club medlem her og efterfølgende kan du indtaste koden “MCLUB” for at benytte tilbuddet 🙂 Så det er jo en oplagt mulighed for at spare nogen penge og samtidig få nogen lækre lakke 🙂

Du kan se nogen af de andre nyheder jeg har købt lige her.

Barry M have put up a new colour.. Not hard to guess which colour that is supposed to resemble 😀 Remember to join the M Club for 30% off orders in May 🙂 Sign up here and use the code “MCLUB” to use the offer. But remember you must be a member to use the offer 🙂

From BarryM.com
To be spot on trend, try buying a nail polish in a ‘greige’ colour – a cross between grey and beige. “Yes greige is the new black / white / pink / blue / tangerine and the only way to wear it is on your nails,” Teen Today advised, recommending Barry M’s Nail Paint in Mushroom.

12 comments

  1. oooh really?:P maybe i can throw in some of my barry m’s ;D I dont know which are still pretty new.. have to look into that 😛

 1. Jeg står stadig skrevet op til Chanels fine neglelak, 505.
  Imellemtiden købte jeg en “brun” lak fra Essie, men slemt skuffet er jeg blevet, for den er langt fra brun når den kommer på!

   1. Nej, det er Sandy Beach, en lys brun lak. Med et lag er den næsten blank, med to lag ligner mine negle lidt rygernegle – møf 🙁
    Jeg har ikke prøvet tre lag, tror aldrig den bliver brun som jeg havde regnet med, hehe…

 2. Jeg modtog mushroom i går, og har netop lavet en sammenligning. Billedet af flaskerne blev okay, men på neglene er det ret utydeligt. Men mushroom er næsten identisk med particuliére.

 3. it’s one of my favorite colours.. very dark though, I expected it to be a tad lighter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.