Depend – 204

Jeg synes den her minder vildt meget om Chanel’s Blue Satin, så bare for at sammenligne lidt har jeg sat et billede ind af den også 🙂 Godt nok er lyset meget forskelligt på billederne, men håber i kan se det også. Den kunne godt gå for at være en lille smule meget magen til 😛 Der er måske lidt mere shimmer i Chanel lakken, men ellers kan Depend lakken snildt købes hvis det er bare er et par gange man har tænkt sig at bruge den her vidunderlige farve 🙂

One more Chanel dupe.. This time its Blue Satin that have been duped by Depend, I wont say its a exact a dupe as the Paradoxal/Dusky Mauve was, but the Depend can easily be used if you only wanna wear this color a few times and dont wanna buy the more expensive brand 🙂

Product featured was provided by the manufacturer or PR firm for review

8 comments

    1. Nej det gør jeg ikke, du kan evt. læse det her indlæg jeg har lavet om lige præcis det emne. http://rijah.dk/2010/08/priser-pa-neglelakke.html

      Jeg har ikke købt andet end måske 2 af de Depend lakke jeg ejer, da jeg lige præcis synes de er for dyre. Men hvis man er en som ikke bruger lak særlig tit og går efter en sæson farve så er det nok en ok ide at købe dem. Måske i sverige eller lign. eller måske på ebay. Jeg ved ikke lige hvor de kan købes online faktisk 🙂

  1. Iiih, Chanel’s Blue Satin er så smuk! *fristet* mener jeg har købt Depend 204, men er så dårlig med numre at jeg ikke er helt sikker. Ellers kommer den på shoppinglisten indtil jeg finder Blue Satin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.