Lidt blog love

Jeg har kastet lidt blog love i retningen af mine yndlingsblog og givet dem alle et par ord med på vejen, hvis du har lyst til at kigge nærmere så kan du klikke ude i sidebaren på My favourite blogs og få lidt inspiration 🙂

eller bare klik lige HER og kom til siden 😀

Sorry this is mostly for danish readers since its a page where I recommend my favourite danish blogs 🙂 But you can of course take a look as well 😉

17 comments

  1. Sikke en god idé – og tusind tak fordi du har valgt at smide mig på listen, er meget beæret 🙂 Og jep, jeg har selv tegnet filurligheden i mit logo. Meget tegneri bliver det nu ikke til efter jeg har kastet mig over neglelakker 😛

  2. Årh, tak for de søde ord!
    Faktisk havde jeg selv tænkt mig at lave sådan en liste.. det blev aldrig til noget ;D

    Det kunne være, at man lige skulle snuse lidt rundt på de blogge du skriver om, og se om man finder nogle yndlinge 😀

  3. Pingback: Lidt blog love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.