Coming soon! Models Own Smash-Up Crackles!

Jeg opsnappede lige på Twitter at også Models Own kommer med krakeler neglelakke! Så jeg fik fat i nogen PR-billeder for et nærmere kig 🙂 Og HOLD da op nogen farver! Det er helt sikkert nogen jeg skal have fat i 🙂 På Models Own facebook skrev de at prisen kommer til at være £6 stykket. Så det er jo helt okay pris 🙂 Jeg glæder mig især til neon farverne og den sølvfarvede! Er det nogen i skal have fat i?

Just saw these a tweet of these from Models Own! OMG neeeed <3

14 comments

 1. De ser egentlig meget spændende ud 🙂
  Har du egentlig nogle gode anbefalinger på en gul lak, som du selv har prøvet og synes om? 🙂

  1. Ja har da lidt forskellige, en fra H&M, China Glaze, GOSH og en fra Orly. Og en alternativ fra OPI
   http://rijah.dk/2010/06/hm-neon-yellow.html
   http://rijah.dk/2010/01/china-glaze-heli-yum-happy-go-lucky-four-leaf-clover.html
   http://rijah.dk/2010/09/gosh-yellow-doll.html
   http://rijah.dk/2010/01/orly-lemonade-pixi-stix-and-snowcone.html
   http://rijah.dk/2010/11/opi-megawatt.html

   Hvis jeg skal anbefale de bedste er det de 2 fra China Glaze og Orly, men den der er nemmest at få fat i er nok Gosh 🙂

 2. Det ser vildt spændende ud, men er lidt imod Models Own da de indeholder Toluene der menes at være temmelig skadeligt :/ Samme grund til jeg gik fra Seche Top Coat – blev svimmel af dampene.
  OPI udkommer også med en sølvfarvet, så de to jeg skal overbevise mig selv om jeg kan leve uden, er den turkise og gule 🙂

  1. Hmm nu er jeg jo et barn af firserne 😛 Så tror at alt det skadelige jeg har fået ind med legetøjet fyldt med phalater og har haft termometer med kviksølv i kroppen har gjort skaden(så er nok immun) haha 😀 Så det er faktisk ikke noget jeg tænker rigtig meget nærmere over 🙁 Men skal da lige huske på det lidt bedre, kan jeg se på det hele 🙂 Og duftene/dampene dem kan jeg slet ik lugte mere ahha 😀

 3. Er spændt på at se swatches for den turkise, så jeg kan se forskelle mellem den og China Glazes blå.

  Udover den turkise vil jeg rigtig gerne ha den sølv, og måske den lilla. Ellers har jeg i forvejen en sort, hvid og pink crackle.

 4. Wauv! Jeg vil have dem alle sammen.
  Jeg er vild med krakeler-effekt-ideen, men jeg synes det er for kedeligt med sort. Men hvis jeg kan få det i alle de her sjove farver, så er jeg på!:oD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.