China Glaze – Cheers to you

Denne her er en af neglelakkene fra ‘Tis The Season To Be Naughty And Nice kollektionen fra China Glaze, altså deres julekollektion fra 2010. Der var ikke så mange derfra som egentlig sagde mig noget, jeg er ikke så meget til jule farverne, rød/grøn og den slags. Men denne her kunne jeg nu meget godt li og tror jeg skal ha forsøgt mig med nogen af de nye lakke jeg har fået som mest egner sig til at komme ovenpå andre 🙂 Den her dækker fint ved 1 enkelt lag og det har jeg derfor også nøjedes med på alle neglene 🙂

This one is from the China Glaze Holiday 2010 collection and one of only ones that caught my interest when I saw the entire collection. I am not one for those christmassy colors 😛 This has great coverage with only 1 coat on each nail 🙂

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.