Julekalender 18. december: Vind Nilens Jord neglelakker

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Dagens låge gemmer på intet mindre end 5 lækre lakker fra Nilens Jord. De fleste er vidst efterhånden bekendt med det danske mærke som er uden parfume og parabener. Ikke mindst neglelakken som ikke indeholder formaldehyd og toluen 🙂 En heldig vinder løber afsted med disse fem farver, fra venstre mod højre: Metalic Plum 688, Chocolate Brown 679, Light Matt Plum 689, Dusty Green 692 og Glitter Gold 651 🙂
Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

145 comments

 1. Det der er simpelthen det rene juleguf – Ihhh du milde nogle farver. Siger ganske enkelt – WAUW 🙂

 2. Kære Rijah, lad disse fine lakker ende hos mig. Så ville min lykke være gjort! 🙂

 3. Jeg ELSKER Nilens Jord! Har dog aldrig prøvet deres lakker, så her krydser jeg virkelig fingre! Det er nogle rigtig fine farver – og når der nu ligefrem er 5 af dem, kunne man jo glæde en veninde med en lille julegave også 🙂

 4. uhm!!! Lakkerne har jeg ingen erfaring med endnu, men deres øvrige produkter, plejer at være lækre!Krydser fingre, jeg kan ikke få nok af lakker:)

  Glædelig jul 🙂

  Mvh.

  Annesofie

 5. Neglelakke kan man ikke få for mange af. Dejligt med variation i farverne 🙂
  Glædelig jul….