Julekalender 22. december: Vind Depend, GOSH og YniQ produkter

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Vi kan jo glædeligt konstatere at jorden ikke gik under igår, så i dag er der endnu en chance for at vinde lidt lækkert her i julekalenderen 😀 Først er der lidt kunstige negle fra Depend, dernæst en lækker mascara fra GOSH og til at slutte festfyrværkeriet af er 4 stk. vatrondeller fra YniQ til en heldig vinder 🙂
DependYniqGOSH Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

103 comments

 1. Fantastisk vi overlevede kunne sørme være lækkert at fejre det med sådan en skøn præmie ;o)
  God weekend
  julehilsner Karin C

 2. Yay! Vi overlevede! 😉
  Endnu en lækker gevinst som jeg ville elske at vinde 🙂

 3. Det var jo herligt at vi fik lov at blive en stund endnu..
  Jeg er med på lækkerier her til julen..
  Følger liker og deler..<3
  Rigtig god jul fra Birthe Rostgaard Nygaard

 4. Jeg glæder mig simpelthen hver dag, til at se hvad der er i julekalenderen. Og nu er det snart slut :/ piv. Fine sager igen i dag. 🙂

 5. Sikke en dejlig præmie! Kunne godt tænke mig at prøve neglene fra Depend – er en god brugsanvisning til (og hvad bruger man af lim)? ( Jeg er en klovn til den slags ting, men en gang skal jo være den første 😉 )

 6. Skøøøøøønt er det at lukke op til diverse skønne overraskelser her hos dig 🙂