Julekalender 5. december: Vind Orly Lakker

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig 🙂 Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu 🙂

Bag ved 5. december’s låge er der 3 lækre lakker fra et af mine yndlingsmærker, nemlig Orly samt min all time bedste topcoat, nemlig Orly Sec’N Dry 🙂 Hele molevitten er venligst sponsoreret af LuxBeauty.dk som bla. forhandler Orly, China Glaze og Ciaté. Lakkerne er fra venstre mod højre: Prisma Gloss Silver, Candy Cane Lane og Halo. Jeg bliver vildt misundelig på den der vinder det her, fordi det er altså bare nogen rigtig fede lakker. Især Prisma Gloss Silver, som er en holo-glitter lak!! Perfekt til jul 😀

Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER 🙂
bloglovin

170 comments

 1. Uffff jeg eeelsker Orly!! Og flere til samlingen ville heller ikke være dårligt!

 2. Lækre farver 🙂 Har ikke nogle i dette mærke så dem vil jeg gerne prøve 🙂

 3. Alle Orlyerne ser fede ud, men vil især gerne have fingrene i topcoaten og se om den virkelig slår Seche Vite 🙂

 4. Hold nu op, din julekalender bliver bare bedre dag for dag! De er jo vildt fine!

 5. Har aldrig prøvet Orly, men du siger så meget godt om dem, så vil rigtig gerne vinde

 6. ORLY FTW!!! Har virkelig gerne villet prøve sec ‘n dry på grund af din anbefaling, men har endnu ikke fået testet den, så måske det bliver nu at jeg får det gjort?

 7. Lækkert!
  Jeg mangler virkelig også en god hurtigttørrende top coat, så Sec’n Dry lyder som det perfekte match 🙂

 8. Ihhhh du har ret – den er SÅ meget til juleaften <3 Krydser for at jeg er heldig <3
  XXX
  Kh Maria

 9. Awesome – elsker Orly. Især for deres rubber-handle som gør det lidt lettere at håndtere neglelakken 🙂

 10. whauuuu hvor er de skønne dem kunne jeg godt tænke meg at eje, det er så længe siden jeg sidste har fået nyt af den slags <3

 11. Jeg har endnu ikke fået prøve Orlys lakker, men de her ser da bare så lækre ud! 😀

 12. Hold da op – Sikke et lakmekka, hvem ville dog ikke stråle af glæde over at kunne lakke sig med dette. Og jeg medgiver at silver lakken er noget så flot. Har en enkelt orly lak – Og jo, det er skøn skøn lak.

 13. Jeg har synes godt om og delt jeres side ..-) Fin konkurrence som vil være super at vinde, så jeg krydser ,hvad jeg kan holder vejret og håber jeg er den heldige så jeg kan forkæle en a mine 3 skønne piger

 14. Elsker neglelak og de her er ikke en undtagelse <3 ville være stort at vinde dem <3 😉

 15. ‎…..……(¯`O´¯)
  …………*./ | .*
  …………..*♫*.
  ………, • ‘*♥* ‘ • ,… glædelig 5 dec. ♥ hvor er de lækre ♥

 16. Jeg er en værre neglelak freak…¨♥*✫♥
  Ønsker mig .¨♥*✫♥ Glædelig jul
  Birthe R. Nygaard.¨♥*✫♥

 17. De lakker der, de er godt nok lækre og de ville bestemt klæde min samling. 🙂

 18. Vil VIRKELIG gerne eje en topcoat og så den guldglitter. Jeg er vild med Orly men jeg mangler virkelig en guld til at lave flytte ombre nails 🙂

 19. Lækre lakker. Specielt den der hurtigtørrende topcoat – sådan en mangler jeg i min samling 😉

 20. Har ikke nogen Orly lakker, men disse her får mig til at tænke de mangler hjemme ved mig 😀