A England – Merlin

Jeg glemte jo at vise jer den sidste a-england lak, så fik den lige prøvet igår 🙂 Den er virkelig flot og der er meget glitter, men der skal altså et par lag til før at man opnår farven man ser i flasken. Et minus er dog lugten af maling og det er altså syndt 🙁 Men det er så også det eneste minus, jeg har oplevet ved de lakke jeg har fra mærket. En til plus-siden er dog at den var nem at få af igen, trods det nu er en glitter 😀

En anden ting, jeg ved ikke om i har bemærket det, men jeg ynder jo og smide et vandmærke på mine billeder, ikke så meget fordi jeg er bange for at billeder stjålet, men hvis de så bliver brugt at man kan se hvor de kommer fra 😛 Jeg har for nylig ændret den måde jeg laver det på.. hvis i har bemærket det, hvad synes i så om det kontra det der var før? 🙂 Er det overhovedet noget i lægger mærke til? 😛

A-england lakke kan i øvrigt købes direkte på deres hjemmeside a-england.co.uk og der er jo ingen risiko for told da det ligger i England 🙂 God weekend!

A England - Merlin

I forgot to show you this one of the recently purchased a-englands 😀 So here it is, in all its glory!

15 comments

 1. Den er lækker, bare en skam med lugten.

  Har lagt mærke til at dit vandmærke havde skiftet og fået mere farve på, men jeg synes det nye er rigtig fint og sjovt fordi det er farverigt.

 2. Hvor er den bare smuk!

  Vette – hvordan kan man gøre noget ved at den lugter? Jeg har selv et par stykker der er lidt slemme, så det tip ville jeg da vældig gerne have! 🙂

 3. Flot lak og altid noget den er nem at få af trods glimmer, bare ærgerligt med lugten. Og dine vandmærker har jeg sådan set ikke bidt mærke i tidligere 🙂

  1. Nåeh men det er jo meget fedt de ikke har forstyrret billederne i hvert fald 🙂 Så må du altså sige hvis de her kommer til det! 🙂

 4. Ooh, den er fiin! 🙂

  Har lagt mærke til dit nye regnbue vandmærke.. Jeg blev ret glad da jeg så det første gang, for jeg elsker farver =) Så jo, der er da nogen (en) der lægger mærke til det.. heh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.