Julekalender 1. december: Vind 4 neglelakker fra Sally Hansen

logover Så er det søreme den 1 december og som jeg har hintet om, så kommer der en julekalender igen i år :D Jeg er virkelig glad for at have fået det i stand igen og glæder mig til at lege julemand med præmier for lige omkring 10.000 kr!! :D Reglerne er nogenlunde de samme som sidste år, men har nu valgt at bruge rafflecopter i år, dels fordi det er så meget nemmere for mig at trække en vinder og så synes jeg også det gør det ret nemt for jer at deltage :)

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebook, twitter, instagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig :) Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret :)

Dagens låge:

Vi starter ud med nogen lækre produkter fra Sally Hansen. Der vil være 2 heldige vindere som hver modtager 4 lakker, Supernova, Coin Flip, Celeb City og Perky Pink :D Hvert sæt har en værdi af 240 kr. og der vil altså være to vindere i dag.

Opdateret: Der var desværre sket en fejl, så de andre produkter vil kunne vindes på nogen af de andre låger, til gengæld vil der være to vindere af hver pakke ;) sallyhansen

a Rafflecopter giveawayPræmier er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

 


145 Comments


 1. Heidi Christensen

  NØIJ, hvor lækre præmier!

 2. Lækre ting i den første præmie :)

 3. LÆkkert :)

 4. Så lækkert:) Kunne være dejligt at vinde….
  Hilsen Gitte

 5. Uh lækre lakker!

 6. Christina Stoldt

  yay, håber jeg vinder. :D

  Vh. Christina Stoldt
  christinabstoldt@gmail.com

 7. Jeg er allerede ret stor fan af din julekalender i år :)

 8. Jeg deltager! Lækker præmie! :D

  Sarah Riisager – sharkjaer@gmail.com

 9. Håber jeg har heldet med mig i årets julekonkurrencer! :)

 10. Ej altså – det er jo nærmest jul før tid, med de kæmpegaver du udlodder.

  Håber i mit stille sind på at jeg vinder noget, for anden gang i mit liv. Sidst var hos Søren og Lotte i Børnekanalen, hvor jeg vandt et grønt bip-spil. Toget stoppede LIGFE EFTER hovedbanegården. ØV :)

 11. Så skøn en præmie
  Lene

 12. Super lækre produkter! Kunne være dejligt at vinde, da jeg ingen mascara har lige i øjeblikket. Også fordi at jeg ikke holder jul og derfor ingen gaver får, så det kunne være fedt at vinde så jeg alligevel får nogle gaver i december måned :)

 13. Jeg deltager og krydser fingre.. :)

 14. Birthe Rostgaard Nygaard

  Ajj, en masse skønne gaver. Rigtig glædelig december og jul.
  Jeg er med på den fine kalender.

  Julehilsen fra
  Birthe R. Nygaard
  birthe.gug@live.dk

 15. jeg er med :-)

 16. har med glæde deltaget!

 17. Dejlig blog, dejlig konkurrence!

 18. Mathilde Bilet Høst

  Det ser super lækkert ud! :-)

 19. Cecilie Pedersen

  Det var da en fantastisk gave at kunne vinde, vil vildt gerne vinde den.

 20. Wow, lækker,lækker:)

 21. Dorte Oddershede

  Lækker julekalender ;0)

 22. De ting vil jeg gerne have fingrene i :-)

 23. Jeg er vild med alle mærkerne! :-)))

 24. Fantastisk julekalender!

 25. Hold da op en masse lækre ting :-D

 26. Lækker lækker gave at kunne vinde, krydser alt hvad der kan krydses :)

 27. Håber at være den heldige vinder ;)

 28. <3 <3 wow de er fede og lige min stil <3 sender med glæde en kæmpe jule deler til alle og ønsker at blive forkælet i den søde juletid <3 <3 forsat god Jul til alle <3 <3

 29. Kristina Bentsen

  Fede lakker!

 30. Uuuuuh! :D det ville pynte til samlingen! :D
  Luisa

 31. hvor er de fede!:D det ville pynte til samlingen! :D
  Luisa

 32. Åhh hvor ville det være skønt hvis de lå i en gave til mig under juletræet <3
  Rigtig glædelig jul til alle

 33. Årh! Gad virkelig godt vinde!! :D

 34. Gerd Ceclie Bech Thomsen

  Næh en lækker præmie, den ville skam bestemt falde i god jord her :-)

 35. Jeg deltager. :)

  Har to give aways igang på min blog, tjek dem ud? http://www.mettesuniverse.blogspot.dk

  Mvh Mette

 36. Deltager :)

 37. Den sejeste julekalender i blogland :-D

 38. Det er en lækker 1. December gave!

 39. Hvor er de lækre :)

 40. Amen altså! Præmierne er så lækre! Vil vildt gerne vinde det hele! :-DDD

Leave a Reply