Julekalender 1. december: Vind 4 neglelakker fra Sally Hansen

logover Så er det søreme den 1 december og som jeg har hintet om, så kommer der en julekalender igen i år 😀 Jeg er virkelig glad for at have fået det i stand igen og glæder mig til at lege julemand med præmier for lige omkring 10.000 kr!! 😀 Reglerne er nogenlunde de samme som sidste år, men har nu valgt at bruge rafflecopter i år, dels fordi det er så meget nemmere for mig at trække en vinder og så synes jeg også det gør det ret nemt for jer at deltage 🙂

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebook, twitter, instagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

Vi starter ud med nogen lækre produkter fra Sally Hansen. Der vil være 2 heldige vindere som hver modtager 4 lakker, Supernova, Coin Flip, Celeb City og Perky Pink 😀 Hvert sæt har en værdi af 240 kr. og der vil altså være to vindere i dag.

Opdateret: Der var desværre sket en fejl, så de andre produkter vil kunne vindes på nogen af de andre låger, til gengæld vil der være to vindere af hver pakke 😉sallyhansen

a Rafflecopter giveawayPræmier er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

145 comments

 1. Glædelig 1dec og 1advent. Lækker for 717kr bliver nan i hvert fald ;). Er med;)!

 2. Hold da op, dem vil jeg gerne have fingrene i! :O)

  Stor Julekram herfra og glædelig første december+advent.

 3. Elsker december og alle de mange kalendere man kan deltage i. Håber så bare ‘julemanden’ kommer forbi 🙂

 4. Jeg har virkelig ingen anelse om, om jeg har udfyldt den rigtigt, men jeg vil virkelig gerne vinde 🙂

 5. Hvor er det fantastisk med sådan en julekalender. Og super lækker præmie 🙂
  Glædelig 1. Dec 🙂

 6. Ho ho ho 🙂 her skal jeg være med:) lækker forkælelse <3

  Glædelig jul!!

  Mvh.

  Annesofie

 7. sikke en FED præmie at ligge ud med!er helt vild med den der glitter lak fra nilens jord…:) Ha en dejlig 1 december 🙂 jeg deltager selvfølgelig…

 8. Får lidt stress af Rafflecopter, men sådan må det jo være.
  Nu er der i hvert lagt en kommentar 😀

 9. Ej altså – det er jo nærmest jul før tid, med de kæmpegaver du udlodder.

  Håber i mit stille sind på at jeg vinder noget, for anden gang i mit liv. Sidst var hos Søren og Lotte i Børnekanalen, hvor jeg vandt et grønt bip-spil. Toget stoppede LIGFE EFTER hovedbanegården. ØV 🙂

 10. Super lækre produkter! Kunne være dejligt at vinde, da jeg ingen mascara har lige i øjeblikket. Også fordi at jeg ikke holder jul og derfor ingen gaver får, så det kunne være fedt at vinde så jeg alligevel får nogle gaver i december måned 🙂

 11. <3 <3 wow de er fede og lige min stil <3 sender med glæde en kæmpe jule deler til alle og ønsker at blive forkælet i den søde juletid <3 <3 forsat god Jul til alle <3 <3

 12. Åhh hvor ville det være skønt hvis de lå i en gave til mig under juletræet <3
  Rigtig glædelig jul til alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.