piCture pOlish metallic mush

First off.. I kan nok godt se der er en kæmpe farveforskel på billedet fra igår til dem som er i dag, det er fordi jeg har taget det med en forkert setting, på et kamera jeg testede… Det er helt utroligt hvad hvid-balancen kan gøre ved et billede! Så det beklager jeg virkelig meget, jeg ville rigtig gerne have taget nye billeder, men har opdaget det for sent og jeg kan simpelthen ikke nå at tage nye :/ Håber i kan se bort fra det, denne ene gang 🙂

Ja og i havde nok også regnet ud, at denne blev den næste lak jeg har at vise jer fra piCture pOlish, eftersom den var jo basen til movember igår 😀 Jeg tænkte at den ville være perfekt som base til et skæg som det blev til. Ved ikke helt hvorfor, men når jeg tænker på så nogen skæg, så tænker jeg altid på matador, er ik engang sikker på at den lille fyr uden på æsken har et skæg. Men sådan en fancy fyr med sådan et fancy skæg drikker sikkert en masse champagne og fester på livet løs. Og det er umiddelbart hvad jeg tænker når jeg ser på den her lak, champagne, fest og farver 😀 Den dækker fint ved et enkelt lag, her har den dog fået to. Det er en metallisk lak, som der ikke kommer streger i lakken af, men jeg tror det er fordi den måske også har lidt folie effekt over sig. Den er i hvert fald super nem at arbejde med og en rigtig festfarve 🙂 Tror faktisk det bliver den jeg skal have på nytårsaften ;D Har i fundet jeres lak til den store aften endnu? Kunne i overveje en farve som denne?

Lakken kan bla. købes på picturepolish.com.au

Metallic Mush

picturepolishmetallicmush1picturepolishmetallicmush

anmeldelse2

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.